Items where Subject is "Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: К | Т | Я
Number of items: 5.

К

05-06-98М Корчик, Н. М. (2021) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Кулінарне мистецтво» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського рівня) за освітньопрофесійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

Купчик, Л. Є. and Kupchyk, L. Y. (2021) Друга іноземна мова /німецька/ (за професійним спрямуванням) (укр.) German as a Second Foreign Language for Specific Purposes (en.). [Опис дисципліни]

Т

03-10-43S Туровська, Г. І. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Охорона праці в галузі» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм». [Силабус]

Туровська, Г. І. and Turovska, H. I. (2021) Охорона праці в галузі (укр.) Occupational safety in industry (en.). [Опис дисципліни]

Я

Якимчук, М. Ю. and Yakymchuk, M. Y. (2021) Правове регулювання туристичної діяльності (укр.) Legal regulation of tourist activity (en.). [Опис дисципліни]

This list was generated on Thu Apr 22 11:53:16 2021 UTC.