Елементи, в яких тема: "Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа"

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Групувати за: Автори | Тип елементу
Перейти до: Б | К | М
Число елементів: 9.

Б

06-09-44 Ботвінко-Ботюк, О. М. та Осецька, Н. Ф. (2019) Методичні рекомендації та навчальні завдання для розвитку мовленнєвих компетентностей до практичних занять з дисципліни «Ділова іноземна мова (англійська)» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ІІІ курсу спеціальності 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа». [Методичне забезпечення]

К

Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Громаченко, К. Ю. та Скорина, Т. М. (2019) Освітньо-професійна програма "Готельно-ресторанна справа" першого рівня вищої освіти за спеціальністю 241 "Готельно-ресторанна справа" галузі знать 24 "Сфера обслуговування". Кваліфікація: бакалавр з готельно-ресторанної справи. [Освітні програми]

05-08-56 Коротун, С. І. та Скорина, Т. М. (2019) РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ "Вступ до фаху" спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа". Work programme of the educational discipline "Introduction to the specialty" specialty 241 "Hotel and Restaurant Affairs". [Робочі програми]

05-08-55 Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2019) РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ "Регіональна економіка України" спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа". Work programme of the educational discipline "Regional Economy of Ukraine" specialty 241 "Hotel and Restaurant Affairs". [Робочі програми]

05-08-87 Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2019) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Регіональна економіка України» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-88 Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2019) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Регіональна економіка України» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-89 Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2019) Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з навчальної дисципліни «Регіональна економіка України» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної та дистанційної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-57 Корчик, Н. М. (2019) Робоча програма навчальної дисципліни «Харчова хімія» для здобувачів вищої освіти (бакалаврського) рівня, які навчаються за освітньо-професійними програмами «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". Program of the Discipline "FOOD CHEMISTRY" specialty 241 «Hotel-restaurant business». [Робочі програми]

М

05-02-222 Михальчук, М. А. (2019) РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ "Екологічний контролінг, гігієна і санітарія в галузі". Галузь знань „Сфера обслуговування”. Спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа». Program of the Discipline "ENVIRONMENTAL CONTROL, HYGIENE AND SANITATION IN THE INDUSTRY" branch of knowledge „Service sector” specialty 241 «Hotel-restaurant business». [Робочі програми]

Цей список був створений у Thu Apr 18 01:49:56 2024 UTC.