Елементи, в яких тема: "Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа"

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Групувати за: Автори | Тип елементу
Перейти до: Г | К | М | П | Р | Ш
Число елементів: 30.

Г

05-08-93 Громаченко, К. Ю. та Кушнір, Н. Б. та Романів, А. С. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з курсу «Основи наукових досліджень» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійними програмами «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» спеціальностей 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-73 Громаченко, К. Ю. та Романів, А. С. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни "Основи наукових досліджень" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою професійною-програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". Program of the discipline "Fundamentals of Scientific Researsch" specialty 241 "Hotel Restaurant Affairs". [Робочі програми]

05-08-73 Громаченко, К. Ю. та Романів, А. С. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни "Основи наукових досліджень" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою професійною-програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа. Program of the discipline "Fundamentals of Scientific Researsch" specialty 241 "Hotel Restaurant Affairs". [Робочі програми]

К

Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Громаченко, К. Ю. та Скорина, Т. М. (2020) Освітньо-професійна програма "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 "Готельно-ресторанна справа" галузі знать 24 "Сфера обслуговування". Кваліфікація: бакалавр з готельно-ресторанної справи. [Освітні програми]

05-08-100 Коротун, С. І. та Скорина, Т. М. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-57 Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни «Географія та економіка міжнародного туризму» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Program of the Discipline "Geography and Economics of International Tourism" specialty 241 «Hotel and Restaurant Affairs». [Робочі програми]

05-08-90 Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Географія та економіка міжнародного туризму» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньопрофесійними програмами «Туризм», «Готельно-ресторана справа» спеціальностей 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-74 Корчик, Н. М. та Мисіна, О. І. (2020) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Харчова хімія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

06-01-83 Кушнір, Н. Б. та Якимчук, Т. І. (2020) Робоча програма з навчальної дисципліни «Товарознавство» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання. [Робочі програми]

05-08-59 Кушнірук, Ю. С. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни "Санаторно-курортна справа" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторана справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторана справа". Work programme of the educational discipline Sanatorium and resort affairs specialty 241 "Hotel and restaurant affairs". [Робочі програми]

05-08-85 Кушнірук, Ю. С. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних та самостійних робіт з навчальної дисципліни «Санаторно-курортна справа» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторана справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторана справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

Кушнірук, Ю. С. та Kushniruk, Y. S. (2020) Санаторно-курортна справа (укр.) Sanatorium and resort affairs (en.). [Опис дисципліни]

05-08-65 Кушнірук, Ю. С. та Романів, А. С. та Скорина, Т. М. (2020) Робоча програма для проходження навчальної практики "Вступ до фаху" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за освітньою програмою "Готельно-ресторана справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторана справа". Program of the educational practice "Introduction to the specialty" specialty 241 "Hotel and restaurant affairs". [Робочі програми]

05-08-103 Кушнірук, Ю. С. та Романів, А. С. та Скорина, Т. М. (2020) Методичні вказівки до проходження навчальної практики «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

М

05-02-222 Михальчук, М. А. та Буднік, З. М. та Григор’єва, Н. А. (2020) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Екологічний контролінг, гігієна і санітарія в галузі» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

07-01-06S Міщук, І. В. та Пасічнюк, В. Б. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Господарське і трудове право України» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

07-01-06S Міщук, І. В. та Пасічнюк, В. Б. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Господарське і трудове право України» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

П

07-01-44 Пасічнюк, В. Б. (2020) Робоча програма "Господарське та трудове право" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". Program of the Discipline "ЕCONOMIC AND LABOR LAW" specialt 241 «Hotel and restaurant business». [Робочі програми]

07-01-94М Пасічнюк, В. Б. (2020) Методичні вказівки до практичних завдань та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Господарське та трудове право» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]

Пасічнюк, В. Б. та Pasichnyuk, V. (2020) Господарське і трудове право (укр.) Labor and economic law (en.). [Опис дисципліни]

03-02-40 Проценко, С. Б. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни «Інженерне обладнання будівель» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Program of the discipline "ENGINEERING EQUIPMENT OF BUILDINGS" specialty 241 "Hotel and restaurant industry". [Робочі програми]

Проценко, С. Б. та Protsenko, S. B. (2020) Інженерне обладнання будівель (укр.) Engineering Equipment of Buildings (en.). [Опис дисципліни]

Р

05-08-72 Романів, А. С. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни "Туристичні ресурси України" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійними програмами «Готельно-ресторанна справа», «Туризм» спеціальностей 241 "Готельно-ресторанна справа" та 242 «Туризм». Program of the discipline "Tourist resources of Ukraine" specialty 241 "Hotel Restaurant Affairs" specialty 242 "Tourism". [Робочі програми]

05-08-72 Романів, А. С. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни "Туристичні ресурси України" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійними програмами «Готельно-ресторанна справа», «Туризм» спеціальностей 241 "Готельно-ресторанна справа" та 242 «Туризм». Program of the discipline "Tourist resources of Ukraine" specialty 241 "Hotel Restaurant Affairs" specialty 242 "Tourism". [Робочі програми]

05-08-71 Романів, А. С. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни "Туристичне країнознавство" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 "Готельноресторанна справа". Program of the Discipline "Tourist country studies" specialty 241 "Hotel Restaurant Affairs". [Робочі програми]

05-08-109 Романів, А. С. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних робіт та самостійної роботи з курсу «Туристичне країнознавство» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-111 Романів, А. С. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з курсу «Туристичні ресурси України» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійними програмами «Туризм» та «Готельно- ресторанна справа» спеціальностей 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

Ш

03-04-65М Шевчук, О. В. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних занять та для самостійного вивчення навчальної дисципліни «Громадське будівництво» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання. [Методичне забезпечення]

03-04-65М Шевчук, О. В. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних занять та для самостійного вивчення навчальної дисципліни «Громадське будівництво» для здобувачів вищої освіти першого бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання. [Методичне забезпечення]

03-04-066 Шевчук, О. В. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни «Громадське будівництво» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Program of the discipline "Civil Engineering" specialty 241 «Hotel and Restaurant Affairs». [Робочі програми]

Цей список був створений у Fri Mar 29 08:47:05 2024 UTC.