Елементи, в яких тема: "За напрямами > Усі спеціальності"

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Групувати за: Автори | Тип елементу
Перейти до: A | B | G | K | L | M | N | O | S | Z | І | А | Б | В | Г | Д | З | К | Л | М | Н | О | П | Р | С | Т | Х | Ш | Я
Число елементів: 218.

A

Akimov, O. O. та Troschinsky, V. та Karpa, M. I. та Stefanyk, V. та Ventsel, V. та Akimova, L. M. та Акімов, О. О. та Трощинський, В. П. та Карпа, М. І. та Венцель, В. І. та Акімова, Л. М. (2020) INTERNATIONAL EXPERIENCE OF PUBLIC ADMINISTRATION IN THE AREA OF NATIONAL SECURITY. ournal of Legal, Ethical and Regulatory Issues (23).

Akimov, O. O. та Акімов, О. О. (2020) ANALYSIS OF FORMATION OF ANTI-CORRUPTION POLICY IN UKRAINE: A SCIENTIFIC APPROACH. Нац. акад. внутр. справ (1). с. 24-27.

Akimov, O. O. та Акімов, О. О. (2020) EXPERIENCE OF FOREIGN COUNTRIES OF DEVELOPMENT OF PERSONNEL POTENTIAL OF PUBLIC ADMINISTRATION IN THE SYSTEM OF STATE-MANAGEMENT ACTIVITIES. Scientific Center of Innovative Researches OÜ. с. 17-33.

Akimov, O. O. та Акімов, О. О. (2020) PUBLIC ADMINISTRATION: ROBUSTNESS AND THE SYSTEMIC GENESIS ASPECT. Scientific Center of Innovative Researches OÜ (1). с. 46-54.

Akimova, Anas. O. та Akimova, А. О. та Акімова, Анас. О. та Акімова, А. О. (2020) ANALYSIS OF MODERN KOREAN LITERATURE: UN SONGHI ARTWORKS. Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Філологія. Соціальні комунікації (1). с. 16-24.

Akimova, L. M. та Khomiuk, N. L. та Bezena, I. M. та Lytvynchuk, I. L. та Petroye, O. та Акімова, Л. М. та Хомюк, Н. Л. та Безена, І. М. та Литвинчук, І. Л. та Петроє, О. М. (2020) PLANNING OF SOCIO-ECONOMIC DEVELOPMENT OF THE TERRITORIES (EXPERIENCE OF EUROPEAN UNIO. International Journal of Management (IJM) (11). с. 567-575.

Akimova, L. M. та Litvinova, I. F. та Ilchenko, H. O. та Pomaza-Ponomarenko, A. L. та Yemets, O. I. та Акімова, Л. М. та Літвінова, І. Ф. та Ільченко, Г. О. та Помаза-Пономаренко, А. Л. та Ємець, О. І. (2020) THE NEGATIVE IMPACT OF CORRUPTION ON THE ECONOMIC SECURITY OF STATES. International Journal of Management (IJM) (11). с. 1058-1071.

Akimova, L. M. та Lysachok, A. V. та Акімова, Л. М. та Лисачок, А. В. (2020) ASSESSMENT OF THE INVESTMENT SECURITY LEVEL OF UKRAINE. Scientific Center of Innovative Researches OÜ (1). с. 21-29.

Akimova, L. M. та Lysachok, A. V. та Акімова, Л. М. та Лисачок, А. В. (2020) INTEGRITY IN PUBLIC SERVICE AS AN IMPORTANT COMPONENT OF STATE INVESTMENT SECURITY. Kyiv-Tallinn.

Akimova, L. M. та Lysachok, A. V. та Акімова, Л. М. та Лисачок, А. В. (2020) INVESTMENT SECURITY OF UKRAINE: THE STATE AND PROSPECTS OF IMPROVEMENT. LJUBLJANA SCHOOL OF BUSINESS. с. 567-575.

Akimova, L. M. та Osadcha, O. O. та Bashtannyk, V. V. та Kondratska, N. M. та Fedyna, K. M. та Акімова, Л. М. та Осадча, О. О. та Баштанник, В. В. та Кондрацька, Н. М. та Федина, К. М. (2020) ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ ФІНАНСОВО-ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКОЛОГІЧНО ОРІЄНТОВАНОГО УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ. ДВНЗ “Університет банківської справи” (1(32)). с. 434-443.

Akimova, L. M. та Акімова, Л. М. (2020) CORRUPTION AS A THREAT TO NATIONAL SECURITY. Нац. акад. внутр. справ (1). с. 21-23.

Akimova, L. M. та Акімова, Л. М. (2020) MECHANISM OF INFORMATION SUPPORT OF STATE MANAGEMENT OF ECONOMIC SECURITY OF UKRAINE. Scientific Center of Innovative Researches OÜ.. с. 63-76.

Andros, S. V. та Akimova, L. M. та Butkevich, O. V. та Андрос, С. та Акімова, Л. М. та Буткевич, О. (2020) Інновації в управлінні депозитним портфелем банку: структура вкладів клієнтів. Marketing and Management of Innovations (2). с. 206-220.

B

Bilan, Y. та Mishchuk, H. та Roshchyk, I. та Joshi, O. (2020) HIRING AND RETAINING SKILLED EMPLOYEES IN SMES: PROBLEMS IN HUMAN RESOURCE PRACTICES AND LINKS WITH ORGANIZATIONAL SUCCESS. Business: Theory and Practice (21(2)). с. 780-791.

G

05-03-48 Grokhovska, Y. R. (2020) Program of the Educational Component FUNDAMENTALS OF ECOLOGY for foreign students (language of instruction – English) Specialty: all specialties. [Робочі програми]

05-03-47 Grokhovska, Y. R. (2020) Program of the educational component "Fundamentals of ecology" for foreign students studying at all specialties NUWEE (language of instruction – English). [Робочі програми]

Gupta, S. K. та Sipahi, E. та Akimova, L. M. та Ayalew, Y. та Guliti, A. та Srivastva, V. та Teferi, F. та Гупта, С. К. та Сипахи, Е. та Акімова, Л. М. та Айали, Й. та Гуліти, М. та Шріваства, В. та Тефері, Ф. (2020) THE FEASIBILITY OF INVENTORY MANAGEMENT SYSTEM IN CONSTRUCTION AND HOUSING DEVELOPMENT UNIT OF DESSIE, ETHIOPIA. Journal of Critical Reviews (13). с. 1235-1241.

K

Kalyayev, A. O. та Efimov, G. V. та Motornyy, V. O. та Dzianyy, R. B. та Akimova, L. M. та Каляєв, А. О. та Єфімов, Г. В. та Моторний, В. О. та Дзяний, Р. Б. та Акімова, Л. М. (2020) Global Security Governance: Conceptual Approaches And Practical Imperatives. Education Excellence and Innovation Management through Vision. с. 4484-4495.

Karpa, M. I. та Akimov, O. O. та Shykerynets, V. V. та Карпа, М. І. та Акімов, О. О. та Шикеринець, В. В. (2020) IMPLEMENTATION OF INNOVATIVE FORMS AND MODELS OF PUBLIC ADMINISTRATION IN THE SPHERE OF CULTURE IN UKRAINE. Scientific Center of Innovative Researches OÜ. с. 13-23.

Karpa, M. I. та Akimov, O. O. та Карпа, М. І. та Акімов, О. О. (2020) COMPETENCE BOUNDARIES OF PUBLIC SERVICE INSTITUTIONS IN UKRAINE. Public Administration and Management: modern scientific discussions. с. 168-182.

Karpa, M. I. та Akimov, O. O. та Карпа, М. І. та Акімов, О. О. (2020) PECULIARITIES OF COMPETENCIES OF PUBLIC GOVERNANCE OF UKRAINE IN THE CONTEXT OF FORMING CORPORATE RELATIONS. International Conference on Corporation Management (ICCM).. с. 34-35.

Karpukhina, Y. та Vasylieva, N. та Grygus, I. та Muszkieta, R. та Zukow, W. (2020) Study of quality of life and effectiveness of physical therapy of women after mastectomy in the COVID-19 pandemic conditions. Balneo Research Journal (11(3)). с. 315-322.

Kashuba, V. та Savliuk, S. та Chalii, L. та Zakharina, I. та Yavorskyy, A. та Panchuk, A. та Grygus, I. та Ostrowska, M. (2020) Technology for correcting postural disorders in primary school-age children with hearing impairment during physical education. Journal of Physical Education and Sport (20(2)). с. 939-945.

Kashuba, V. та Stepanenko, O. та Byshevets, N. та Kharchuk, O. та Savliuk, S. та Bukhovets, B. та Grygus, I. та Napierała, M. та Skaliy, T. та Hagner-Derengowska, M. та Zukow, W. (2020) The Formation of Human Movement and Sports Skills in Processing Sports-pedagogical and Biomedical Data in Masters of Sports. International Journal of Human Movement and Sports Sciences (8(5)). с. 249-257.

06-03-72 Kondratska, N. M. (2020) Program of the discipline "Managing finances and investment decision making" for students studying at all specialties NUWEE. [Робочі програми]

06-03-72 Kondratska, N. M. (2020) Program of the discipline "Managing finances and investment decision making" for students studying at all specialties NUWEE. [Робочі програми]

Kostiukevych, R. M. та Mishchuk, H. Y. та Zhidebekkyzy, Aknur та Nakonieczny, Joanna та Akimov, O. O. та Костюкевич, Р. М. та Міщук, Г. Ю. та Жидебеккизи, А. та Наконецька, Й. та Акімов, О. О. (2020) The impact of European integration processes on the investment potential and institutional maturity of rural communities. Economics and Sociology (13(3)). с. 46-63.

Kostiukevych, Ruslan та Mishchuk, Halyna та Zhidebekkyzy, Aknur та Nakonieczny, Joanna та Akimov, Oleksandr (2020) The impact of European integration processes on the investment potential and institutional maturity of rural communities. Economics & Sociology (13, 3). с. 46-63.

Kotliar, L. та Akimov, O. O. та Krasivskyу, O. та Shykerynets, V. V. та Kurovska, I. та Hrusheva, A. та Котляр, Л. І. та Акімов, О. О. та Красівський, О. Я. та Шикеринець, В. В. та Куровська, І. А. та Грушева, А. А. (2020) Assessment of Possibility of Integration of Experience of Leading Countries 0f The World in Training of Public Administration Specialists. Systematic Reviews in Pharmacy (11). с. 656-662.

Krynychna, І. та Gurkovskii, V. та Кринична, І. П. та Гурковський, В. (2020) PROFESSIONAL COMPETENCE AS A FACTOR OF THE EFFICIENCY OF THE ACTIVITY OF A PUBLIC SERVANT. Scientific Center of Innovative Researches OÜ. с. 30-38.

L

Levytska, S. O. та Akimova, L. M. та Zaiachkivska, O. V. та Karpa, M. I. та Gupta, S. K. та Левицька, С. О. та Акімова, Л. М. та Заячківська, О. В. та Карпа, М. І. та Гупта, С. К. (2020) СУЧАСНИЙ АНАЛІТИЧНИЙ ІНСТУМЕНТАРІЙ КОНТРОЛЮ ФІНАНСОВИХ РЕЗУЛЬТАТІВ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА. Фінансово - кредитна діяльність: проблеми теорії та практики (2(33)). с. 314-323.

M

Mishchuk, H. Y. та Bilan, S. та Yurchyk, H. M. та Akimova, L. M. та Navickas, M. та Міщук, Г. Ю. та Білан, С. Ю. та Юрчик, Г. М. та Акімова, Л. М. та Навікас, М. (2020) IMPACT OF THE SHADOW ECONOMY ON SOCIAL SAFETY: THE EXPERIENCE OF UKRAINE. Economics & Sociology (13(2)). с. 289-303.

Mlaabdal, Saad та Chygryn, Olena та Kwilinski, Aleksy та Muzychuk, Oleksandr та Akimov, O. O. (2020) Economic Growth and Oil Industry Development: Assessment of the Interaction of National Economy Indicators. Proceedings of the 36th International Business Information Management Association (IBIMA). с. 8102-8114.

Momot, O. та Diachenko-Bohun, M. та Hrytsai, N. та Grygus, I. та Stankiewicz, B. та Skaliy, A. та Hagner-Derengowska, M. та Napierała, M. та Muszkieta, R. та Ostrowska, M. та Zukow, W. (2020) Creation of a Healthcare Environment at a Higher Educational Institution. Journal of Physical Education and Sport (20(2)). с. 975-981.

N

Nesterchuk, N. та Grygus, I. та Ievtukh, M. та Kudriavtsev, A. та Sokołowski, D. (2020) Impact of the wellness program on the quality of life of students. Journal of Physical Education and Sport (20(2)). с. 929-938.

Novopysmennyi, S. та Diachenko-Bohun, M. та Hrytsai, N. та Grygus, I. та Muszkieta, R. та Napierała, M. та Hagner-Derengowska, M. та Ostrowska, M. та Smoleńska, O. та Skaliy, A. та Zukow, W. та Stankiewicz, B. (2020) Implementation of electronic health control technologies in higher education institutions. Journal of Physical Education and Sport (20(2)). с. 921-928.

O

Osetskyi, V. та Vitrenko, A. та Tatomyr, I. та Bilan, S. та Hirnyk, Ye. та Осецький, В. Л. та Вітренко, А. О. та Татомир, І. Л. та Білан, С. А. та Гірник, Є. В. (2020) ЗАСТОСУВАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ В ОСВІТІ: ФІНАНСОВІ НАСЛІДКИ І ПЕРСПЕКТИВИ. Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики (2(33)). с. 574-584.

S

Savliuk, S. та Kashuba, V. та Vypasniak, I. та Yavorskyy, A. та Kindrat, P. та Grygus, I. та Vakoliuk, A. та Panchuk, I. та Hagner-Derengowska, M. (2020) Differentiated approach for improving the physical condition of children with visual impairment during physical education. Journal of Physical Education and Sport (20(2)). с. 958-965.

Shevtsiv, Z. та Pelekh, Y. та Filonenko, M. та Grygus, I. та Zukow, W. (2020) Development of Primary School Sports Trainers’ Inclusive Competences in Two Physical Education Programs: Comparative Analysis. International Journal of Applied Exercise Physiology (9(1)). с. 166-178.

Shygun, M. M. та Ostapiuk, N. A. та Zayachkivska, O. V. та Goylo, N. V. (2020) THE INFLUENCE OF THE CLASSIFICATION OF NON-CURRENT ASSETS AS HELD FOR SALES ON THE LIQUIDITY OF THE COMPANY’S BALANCE SHEET. ENTREPRENEURSHIP AND SUSTAINABILITY ISSUES (8(1)). с. 430-441.

Z

Zahorskyi, V. S. та Lipentsev, A. V. та Mazii, N. H. та Bashtannyk, V. V. та Akimov, O. O. та Загорський, В. С. та Ліпенцев, А. В. та Мазій, Н. Г. та Баштанник, В. В. та Акімов, О. О. (2020) СТРАТЕГІЧНІ НАПРЯМИ ДЕРЖАВНОГО СПРИЯННЯ РОЗВИТКОВІ ПІДПРИЄМСТВ В УКРАЇНІ: УПРАВЛІНСЬКІ ТА ФІНАНСОВІ АСПЕКТИ. ФІНАНСОВО КРЕДИТНА ДІЯЛЬНІСТЬ: ПРОБЛЕМИ ТЕОРІЇ ТА ПРАКТИКИ (2(33)). с. 452-462.

І

Ісаєва, Н. С. та Акімова, А. О. та Акімова, Анас. О. та Isaieva, N. та Akimova, А. О. та Akimova, Anas. O. (2020) Категоризація травматичного досвіду особистості в китайському жіночому щоденниковому наративі: фреймово-сценарна модель. Psycholinguistics. Психолінгвістика. Психолингвистика (28(2)). с. 56-81.

А

Акімов, О. О. (2020) СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ПЕРЕДУМОВИ СИСТЕМОГЕНЕЗУ ЯК ПАРАДИГМИ ДЕРЖАВНО-УПРАВЛІНСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ. Державне управління: удосконалення та розвиток.

Акімов, О. О. (2020) ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ КАДРОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ У СИСТЕМОГЕНЕЗІ ДЕРЖАВНО-УПРАВЛІНСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ: ДОСВІД ЗАРУБІЖНИХ КРАЇН. ДРІДУ НАДУ. с. 11-14.

Акімов, О. О. (2020) Досвід зарубіжних країн щодо розвитку кадрового потенціалу публічного управління у сисемогенезі державно-управлінської діяльності. ДРІДУ НАДУ. с. 129-132.

Акімов, О. О. (2020) ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ОСОБИСТІСНО-КОМПЕТЕНТНІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ЯК РЕЗУЛЬТАТ СИСТЕМОГЕНЕЗУ ДЕРЖАВНО-УПРАВЛІНСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТ. МАУП. с. 6-9.

Акімов, О. О. (2020) АНАЛІЗ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНИХ ПЕРЕДУМОВ СИСТЕМОГЕНЕЗУ ДЕРЖАВНО-УПРАВЛІНСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ. ДРІДУ НАДУ. с. 10-15.

Акімов, О. О. та Akimov, O. (2020) ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЯК ОСНОВИ ПАРАДИГМИ СИСТЕМОГЕНЕЗУ ДЕРЖАВНОЇ УПРАВЛІНСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ. Інвестиції: практика та досвід (3). с. 135-142.

Акімов, О. О. та Akimov, O. O. (2020) ФУНКЦІОНАЛЬНО-КОМПЕТЕНЦІЙНА СКЛАДОВА ДЕРЖАВНО-УПРАВЛІНСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ: ЗМІСТ ТА ДЖЕРЕЛА НАПОВНЕННЯ. Державне управління: удосконалення та розвиток (1).

Акімов, О. О. та Akimov, O. O. (2020) ОБГРУНТУВАННЯ ПАРАДИГМИ СИСТЕМОГЕНЕЗУ ДЕРЖАВНО-УПРАВЛІНСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ. Інвестиції: практика та досвід (4).

Акімов, О. О. та Akimov, O. O. (2020) АНАЛІЗ ЗАСТОСУВАННЯ ПАРАДИГМИ СИСТЕМОГЕНЕЗУ ДЕРЖАВНО-УПРАВЛІНСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДО ПРОЦЕСІВ ПІДГОТОВКИ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ. Державне управління: удосконалення та розвиток (3).

Акімов, О. О. та Akimov, O. O. (2020) СИСТЕМОГЕНЕЗ ОСОБИСТІСНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ У ПСИХОГЕННОМУ ВИМІРІ. Інвестиції: практика та досвід (5-6). с. 81-88.

Акімов, О. О. та Akimov, O. O. (2020) Corruption risks in procurement. Правові аспекти публічного управління: теорія та практика. с. 144-146.

Акімова, Л. М. (2020) Міжнародний досвід державного управління забезпеченням економічної безпеки держави в Україні. ДРІДУ НАДУ. с. 133-137.

Акімова, Л. М. (2020) АНАЛІЗ СТАНУ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ ЕКОНОМІЧНОЮ БЕЗПЕКОЮ. МАУП. с. 10-13.

Акімова, Л. М. (2020) Analysis of corruption risks in state bodies. Правові аспекти публічного управління: теорія та практика. с. 147-150.

Акімова, Л. М. та Akimova, L. M. (2020) ДЕРЖАВНЕ УПРАВЛІННЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯМ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ДЕРЖАВИ В УКРАЇНІ: ІМПЛЕМЕНТАЦІЯ МІЖНАРОДНОГО ДОСВІДУ. НУВГП. с. 440-442.

Акімова, Л. М. та Акімов, О. О. та Мігус, І. П. та Коваль, Я. С. та Дмитренко, В. І. та Akimova, L. M. та Akimov, O. O. та Mihus, I. P. та Koval, Ya. та Dmitrenko, V. (2020) УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДОЛОГІЧНОГО ПІДХОДУ ДО ОЦІНЮВАННЯ ВПЛИВУ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ НА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ДЕРЖАВИ. ФІНАНСОВО-КРЕДИТНА ДІЯЛЬНІСТЬ: ПРОБЛЕМИ ТЕОРІЇ І ПРАКТИКИ (4 (35)). с. 180-190.

Акімова, Л. М. та Лисачок, А. В. (2020) ОСНОВНІ ЗАГРОЗИ ІНВЕСТИЦІЙНІЙ БЕЗПЕЦІ УКРАЇНИ ТА ШЛЯХИ ЇХ ПОДОЛАННЯ. MODERN APPROACHES TO THE INTRODUCTION OF SCIENCE INTO PRACTICE. с. 134-139.

Акімова, Л. М. та Лисачок, А. В. (2020) РЕГУЛЮВАННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ БЕЗПЕКИ: ДОСВІД ПОЛЬЩІ ТА УРОКИ ДЛЯ УКРАЇНИ. IMPACT OF MODERNITY ON SCIENCE AND PRACTICE. с. 18-21.

Акімова, Л. М. та Лисачок, А. В. (2020) ІНВЕСТИЦІЙНА БЕЗПЕКА ДЕРЖАВИ ЯК ЗАПОРУКА ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ УКРАЇНИ. MODERN SCIENCE AND PRACTICE. с. 62-66.

Акімова, Л. М. та Лисачок, А. В. та Akimova, L. M. та Lysachok, A. V. (2020) ДЕРЖАВА ЯК ГОЛОВНИЙ СУБ՚ЄКТ У ПРОЦЕСІ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ БЕЗПЕКИ ДЕРЖАВИ. Іnternational Science Group. с. 133-136.

Акімова, Л. М. та Лисачок, А. В. та Akimova, L. M. та Lysachok, A. V. (2020) ОСНОВНІ ФУНКЦІЇ МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЮ БЕЗПЕКОЮ: ТРАКТУВАННЯ СУТНОСТІ ПОНЯТЬ. Ljubljana School of Business (2). с. 133-135.

Б

Бабич, Т. Ю. та Babych, T. Iu. (2020) Комп'ютерні методи практичної психології (укр.) Computer methods for practical psychology (en.). [Опис дисципліни]

Бабич, Т. Ю. та Babych, T. Iu. (2020) Основи програмування. Python (укр.) Elements of programming. Python (en.). [Опис дисципліни]

03-08-41 Байцар, Т. В. та Байцар-Артеменко, О. В. (2020) Методичні вказівки «Дизайн меблів» до виконання практичних занять з навчальної дисципліни «Дизайн інтерєру» для здобувачів вищої освіти усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

06-08-150М Безтелесна, Л. І. (2020) Методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи з навчальної дисципліни «Сучасні методи забезпечення надійності персоналу і особистої безпеки» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю «Менеджмент» за освітньою програмою «Управління фінансово-економічною безпекою» для усіх форм навчання. [Методичне забезпечення]

06-08-156М Безтелесна, Л. І. (2020) Методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи з навчальної дисципліни «СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ЛЮДСЬКИМИ РЕСУРСАМИ» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійними програмами спеціальності «Економіка» усіх форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-02-08S Буднік, З. М. (2020) Силабус навчальної дисципліни "Демекологія" для здобувачів вищої освіти першого ступеня «бакалавр» всіх освітніх програм спеціальностей НУВГП. [Силабус]

В

01-04-51 Волк, Л. Р. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни «Основи ArchiCAD при проектуванні ГТС» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня усіх освітньопрофесійних програм спеціальностей НУВГП. Program of the Discipline BASICS OF ARCHICAD IN THE DESIGN OF HYDRAULIC STRUCTURES specialty for all specialties of NUWEE. [Робочі програми]

04-05-38 Волошин, В. С. (2020) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт і самостійної роботи з навчальної дисципліни «Адміністрування інформації в 1С:Підприємство» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

Г

06-09-49 Голубєва, І. В. та Масло, І. М. та Осіпчук, Н. В. (2020) Методичні вказівки та навчальні завдання для практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Іноземна мова (англійська)» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП заочної форми навчання (Частина І). [Методичне забезпечення]

06-09-50 Голубєва, І. В. та Масло, І. М. та Осіпчук, Н. В. (2020) Методичні вказівки та навчальні завдання для практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Іноземна мова (англійська)» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП заочної форми навчання (Частина ІІ). [Методичне забезпечення]

07-04-11S Гришко, В. І. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Основи приватної детективної діяльності» для здобувачів вищої освіти першого ступеня «бакалавр» усіх освітніх програм спеціальностей НУВГП. [Силабус]

07-04-31 Гришко, В. І. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни «Основи спадкового права України» для студентів денної форми навчання. Program of the Discipline "BASES OF THE INHERITANCE LAW OF UKRAINE" speciality all specialties NUWEE. [Робочі програми]

Гришко, В. І. та Grishko, V. I. (2020) Основи спадкового права України (укр.) Fundamentals of the inheritance law of Ukraine (en.). [Опис дисципліни]

Гроховська, Ю. Р. та Grokhovska, Y. R. (2020) Основи екології (укр.) Fundamentals of ecology (en.). [Опис дисципліни]

06-10-39 Гуменюк, С. М. (2020) Термінологічний словник з навчальної дисципліни «Історія та культура України» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх спеціальностей НУВГП денної та заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]

Д

02-02-158М Дорощук, В. О. (2020) Методичні вказівки до практичних завдань з навчальної дисципліни «Організація перевезень небезпечних вантажів» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

02-02-159М Дорощук, В. О. (2020) Методичні вказівки до практичних завдань з навчальної дисципліни «Організація перевезень небезпечних вантажів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

02-02-07S Дорощук, В. О. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Організація перевезень небезпечних вантажів» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою другого рівня вищої освіти за всіма спеціальностями НУВГП. [Силабус]

02-02-06S Дорощук, В. О. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Організація перевезень небезпечних вантажів» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійними програмами першого рівня вищої освіти за всіма спеціальностями НУВГП. [Силабус]

Дорощук, В. О. та Doroshchuk, V. O. (2020) Організація перевезень небезпечних вантажів (укр.) Organization of transportation of dangerous goods (en.). [Опис дисципліни]

Дорощук, В. О. та Doroshchuk, V. O. (2020) Організація перевезень небезпечних вантажів (укр.) Organization of transportation of dangerous goods (en.). [Опис дисципліни]

З

Залеський, І. І. та Троцюк, В. С. та Zaleskii, I. I. та Trotsyuk, V. S. (2020) Землезнавство. Earth science. [Опис дисципліни]

Заячківська, О. В. (2020) МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ ПРОЕКТНОЇ КОМАНДИ. ЦФЕНД (4). с. 12-14.

Заячківська, О. В. та Zaiachkivska, O. V. (2020) ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ВИЗНАЧЕННЯ ПОНЯТТЯ «ПРОЕКТНЕ ФІНАНСУВАННЯ». SH SCW "NEW ROUTE". с. 394-397.

Заячківська, О. В. та Zaiachkivska, O. V. (2020) Управління капіталом як один із шляхів підвищення фінансової політики. Verlag SWG imex GmbH. с. 120-127.

Заячківська, О. В. та Zaiachkivska, O. V. (2020) МОТИВАЦІЙНІ АСПЕКТИ РОБОТИ ПРОЕКТНОЇ КОМАНДИ. ТНУ им. В. И. Вернадского (2). с. 128-133.

Заячківська, О. В. та Хібеба, Б. М. (2020) ВАЛЮТНЕ РЕГУЛЮВАННЯ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ. ACHIEVEMENTS AND PROSPECTS OF MODERN SCIENTIFIC RESEARCH. с. 589-596.

Заячківська, О. В. та Яковчук, О. В. (2020) «ЗЕЛЕНІ» ОБЛІГАЦІЇ: СВІТОВІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ В УКРАЇНІ. Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТУ. с. 151-163.

К

Карпа, М. І. (2020) РЕФОРМУВАННЯ МІСЦЕВОГО УПРАВЛІННЯ В УКРАЇНІ: ІНСТИТУЦІЙНІ АСПЕКТИ. ДРІДУ НАДУ. с. 46-50.

Карпа, М. І. та Акімов, О. О. (2020) ВИЗНАЧЕННЯ РОЛІ ІНСТИТУЦІЙНИХ ЧИННИКІВ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В СФЕРІ ОСВІТИ ТА НАУКИ УКРАЇНИ. Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди. с. 55-60.

Карпа, М. І. та Акімов, О. О. (2020) ВПЛИВ РОБАСТНОСТІ СИСТЕМИ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ НА СОЦІАЛЬНИЙ РОЗВИТОК РЕГІОНУ: ПАРАДИГМА І ПРАКТИКА. ДРІДУ НАДУ. с. 46-50.

Карпа, М. І. та Акімов, О. О. та Karpa, M. I. та Akimov, O. O. (2020) МІСЦЕВЕ УПРАВЛІННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ ТА ШЛЯХИ ЇХ ВИРІШЕННЯ. PUBLIC AND MUNICIPAL ADMINISTRATION: THEORY, METHODOLOGY, PRACTICE. с. 58-77.

Кашуба, В. та Томіліна, Ю. та Бишевець, Н. та Хрипко, І. та Степаненко, О. та Григус, І. та Смоленська, О. та Савлюк, С. та Kashuba, V. та Tomilina, Y. та Byshevets, N. та Khrypko, I. та Stepanenko, O. та Grygus, I. та Smoleńska, O. та Savliuk, S. (2020) Вплив пілатесу на інтенсивність болю в хребті у жінок першого зрілого віку. Теорія та методика фізичного виховання. Том 20, № 1 (20(1)). с. 12-17.

06-10-17S Клинова-Дацюк, Г. Д. (2020) Силабус вибіркової навчальної дисципліни «Історія українського війська (з найдавніших часів до сьогодення» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр» усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП. [Силабус]

Клинова-Дацюк, Г. Д. та Klynova-Datsiuk, H. D. (2020) Україна та інтеграційні процеси в сучасній Європі (укр.) Ukraine and integration processes in modern Europe (en.). [Опис дисципліни]

Клюха, О. О. та Kliukha, О. О. (2020) Організація праці керівника (укр.) Organization of work of the head (en.). [Опис дисципліни]

03-01-118М Корнійчук, О. І. та Макаренко, Р. М. (2020) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Autocad – основи проектування» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

07-03-202М Кочубей, А. В. (2020) Методичні вказівки до семінарських занять та самостійного вивчення з навчальної дисципліни «Методика науково-педагогічних досліджень» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної та заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]

03-02-400 Кравченко, Н. В. та Кравченко, В. С. (2020) Методичні вказівки до практичних занять та виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інженерне обладнання будівель» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП всіх форм навчання. [Методичне забезпечення]

06-01-185 Красовська, Ю. В. (2020) Методичні вказівки з вивчення навчальної дисципліни «Підприємницькі ризики» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

06-01-173 Красовська, Ю. В. (2020) Методичні вказівки з вивчення навчальної дисципліни «Економічна статистика» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

02-02-157М Кристопчук, М. Є. та Хітров, І. О. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Надійність машин» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

06-09-54М Крутько, Т. В. (2020) Методичні рекомендації та навчальні завдання для практичних занять з вибіркової дисципліни «Розмовний курс англійської мови (рівень В1)» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

06-09-53М Крутько, Т. В. (2020) Методичні рекомендації та навчальні завдання для практичних занять з вибіркової дисципліни «Англійська мова (рівень В2)» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

06-09-51М Купчик, Л. Є. (2020) Методичні рекомендації та навчальні завдання для практичних занять і самостійної роботи з вибіркової дисципліни «Комунікативний курс англійської мови В1/В2» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

Л

Лагоднюк, О. А. та Клюха, О. О. та Тарас, Б. І. та Грицина, О. О. та Голотюк, М. В. та Романів, А. С. та Стахів, О. А. та Пасічнюк, В. Б. та Яковлева, О. М. та Ніколенко, О. І. (2020) Довідник для абітурієнтів 2020 (бакалавр). НУВГП, Рівне.

Лагоднюк, О. А. та Клюха, О. О. та Тарас, Б. І. та Грицина, О. О. та Голотюк, М. В. та Романів, А. С. та Стахів, О. А. та Пасічнюк, В. Б. та Яковлева, О. М. та Ніколенко, О. І. (2020) Довідник для абітурієнтів 2020 (магістр). НУВГП, Рівне.

06-02-97 Левицька, С. О. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни "Investment resources: classification, valuation, accounting" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за всіма спеціальностями ННІЕМ. Program of the Discipline «INVESTMENT RESOURCES: CLASSIFICATION, VALUATION, ACCOUNTING». [Робочі програми]

06-02-284 Левицька, С. О. (2020) Методичні вказівки до самостійного вивчення навчальної дисципліни «Investment resources: classification, valuation, accounting/ Інвестиційні ресурси: класифікація, оцінка, бухгалтерський облік» (англійська мова викладання) для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей ННІЕМ усіх форм навчання. [Методичне забезпечення]

Левицька, С. О. та Акімова, Л. М. (2020) НЕФІНАНСОВІ ПОКАЗНИКИ ДЛЯ ОЦІНКИ ЗБАЛАНСОВАНОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА. НУВГП. с. 93-96.

Лисачок, А. В. (2020) ДОСВІД ІТАЛІЇ ЩОДО ЕФЕКТИВНОГО ЗАЛУЧЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙ В ЕКОНОМІКУ ДЕРЖАВИ: РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ УКРАЇНИ. ДРІДУ НАДУ. с. 222-224.

Лисачок, А. В. (2020) Історичний аспект розбудови відносин Україна – ЄС та його вплив на інвестиційну безпеку держави. ДРІДУ НАДУ. с. 97-100.

Лисачок, А. В. (2020) ІНВЕСТИЦІЙНА БЕЗПЕКА ЯК ВАЖЛИВА КОМПОНЕНТА НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ КРАЇНИ У ПРОЦЕСІ РЕФОРМУВАННЯ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ. МАУП. с. 37-39.

Лисачок, А. В. та Lysachok, A. V. (2020) Сучасний стан нормативно-правового регулювання інвестиційної безпеки держави. Науковий вісник. Державне управління (2(4)). с. 214-227.

Літвінчук, А. Т. та Litvinchuk, A. T. (2020) Практична граматика англійської мови (укр.) English Grammar in Use (en.). [Опис дисципліни]

М

06-10-35 Малевич, Л. Д. та Дзюба, М. М. (2020) Методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи з навчальної дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня всіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]

Мальчик, М. В. та Malchyk, M. V. (2020) Рекламний креатив (укр.) Advertising Creativity (en.). [Опис дисципліни]

07-05-24М Мельничук, Ю. І. (2020) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «ОСНОВИ КРИТИЧНОГО МИСЛЕННЯ» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

07-05-14S Мельничук, Ю. І. (2020) Силабус навчальної дисципліни "Основи критичного мислення" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», всіх освітньо-професійних програм НУВГП. [Силабус]

Мельничук, Ю. І. та Melnychuk, Y. (2020) Основи критичного мислення (укр.) Basics of critical thinking (en.). [Опис дисципліни]

07-02-03S Міщук, І. В. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Сімейне право України: актуальні проблеми теорії та практики» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр» для всіх спеціальностей. [Силабус]

07-02-04S Міщук, І. В. (2020) Силабус вибіркової навчальної дисципліни "Банківське право" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр» для всіх спеціальностей. [Силабус]

07-02-05S Міщук, І. В. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Захист прав людини і основоположних свобод в Європейському Суді з прав людини» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійними програмами. [Силабус]

07-02-07S Міщук, І. В. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Трудове право України» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», вибіркова дисципліна для всіх спеціальностей. [Силабус]

07-02-26 Міщук, І. В. та Іщенко, О. М. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП. Program of the Discipline PROTECTION OF HUMAN RIGHTS AND FUNDAMENTAL FREEDOMS IN THE EUROPEAN HUMAN RIGHTS COURT specialt for all specialties NUWM. [Робочі програми]

Міщук, К. М. та Заячківська, О. В. (2020) РИЗИКИ БАНКІВСЬКОГО ПРОЕКТНОГО ФІНАНСУВАННЯ ТА МЕТОДИ УПРАВЛІННЯ НИМИ. Видавничий дім "Гельветика". с. 140-144.

Н

НУВГП, . (2020) Інноваційні технології розвитку машинобудування та ефективного функціонування транспортних систем. НУВГП, Рівне.

НУВГП, . (2020) ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ РОЗВИТКУ МАШИНОБУДУВАННЯ ТА ЕФЕКТИВНОГО ФУНКЦІОНУВАННЯ ТРАНСПОРТНИХ СИСТЕМ. НУВГП, Рівне.

НУВГП, . (2020) ЛЮДИНА У СВІТІ ДУХОВНОЇ КУЛЬТУРИ. НУВГП, Рівне.

НУВГП, . (2020) СУСПІЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ ЦИВІЛІЗАЦІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ. НУВГП, Рівне. ISBN 978-966-327-483-6

08-02-09S Нестерчук, Н. Є. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Академія масажу» для здобувачів вищої освіти першого ступеня «бакалавр» усіх освітніх програм спеціальностей НУВГП. [Силабус]

08-02-12S Нестерчук, Н. Є. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Профілактично-лікувальний масаж» для здобувачів вищої освіти першого ступеня «бакалавр» усіх освітніх програм спеціальностей НУВГП. [Силабус]

08-02-14S Нестерчук, Н. Є. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Фізична терапія дітей з особливими потребами» для здобувачів вищої освіти першого ступеня «бакалавр» усіх освітніх програм спеціальностей НУВГП. [Силабус]

08-02-66M Нестерчук, Н. Є. (2020) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт із навчальної дисципліни «Профілактично-лікувальний масаж» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня та другого (магістерського) рівня для усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної і заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]

08-02-67M Нестерчук, Н. Є. (2020) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт із навчальної дисципліни «Академія масажу» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня та другого (магістерського) рівня для усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної і заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]

08-02-68M Нестерчук, Н. Є. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних робіт із навчальної дисципліни «Фізична терапія дітей з особливими потребами» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня та другого (магістерського) рівня для усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної і заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]

08-02-22S Нестерчук, Н. Є. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Курси підготовки майбутніх батьків» для здобувачів вищої освіти першого ступеня «бакалавр» усіх освітніх програм спеціальностей НУВГП. Рівне. [Силабус]

01-02-161 Новачок, О. М. (2020) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Використання вільного програмного забезпечення у водній інженерії» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

01-02-185 Новачок, О. М. (2020) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Бонітування меліорованих ґрунтів» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної форми. [Методичне забезпечення]

01-02-162 Новачок, О. М. (2020) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Мова програмування і програмне середовище R у водній інженерії» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

08-03-04S Ногас, А. О. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Фізична реабілітація в косметології» для здобувачів вищої освіти першого ступеня «бакалавр» усіх освітніх програм спеціальностей НУВГП. [Силабус]

08-02-18S Ніколенко, О. І. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Фізична реабілітація спортивних травм» для здобувачів першого ступеня «бакалавр» усіх освітніх програм спеціальностей НУВГП. Рівне. [Силабус]

О

06-09-11S Осадча, Н. Л. та Петрів, Х. В. (2020) Силабус навчальної дисципліни "Іноземна мова (англійська) (рівень володіння мовою B2)" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр» усіх освітніх програм спеціальностей НУВГП. [Силабус]

06-02-98 Осадча, О. О. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни «Financial accounting» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за всіма спеціальностями ННІЕМ. Program of the discipline «Financial accounting». [Робочі програми]

Осадча, О. О. та Ляшенко, О. М. та Павелко, О. В. та Марков, Р. В. та Юрків, Н. Я. та Osadcha, O. O. та Liashenko, O. та Pavelko, O. V. та Markov, R. та Yurkiv, N. (2020) МЕТОДИКА ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ ЦИФРОВОЇ ЕКОНОМІКИ. ФІНАНСОВО-КРЕДИТНА ДІЯЛЬНІСТЬ: ПРОБЛЕМИ ТЕОРІЇ ТА ПРАКТИКИ (4 (35)). с. 202-211.

06-09-12S Осіпчук, Н. В. та Озарчук, І. В. (2020) Силабус навчальної дисципліни "Іноземна мова (англійська) (рівень володіння мовою А2)" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітніх програм спеціальностей НУВГП. [Силабус]

П

08-01-02S Петрук, Л. А. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Оздоровчий фітнес. Система «Пілатес»» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня всіх освітніх програм спеціальностей. [Силабус]

Петрук, Л. А. та Petruk, L. A. (2020) Оздоровчий фітнес. Система «Пілатес» (укр.) Health related fitness. Pilates System (en.). [Опис дисципліни]

Полюхович, В. Ф. та Заячківська, О. В. (2020) ВПЛИВ ТІНЬОВОЇ ЕКОНОМІКИ НА РІВЕНЬ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ. ГО " Київський економічний науковий центр". с. 94-98.

06-09-43 Попович, Р. Г. та Осіпчук, Н. В. та Тимощук, Т. О. (2020) Методичні рекомендації та навчальні завдання з німецької мови (рівень А1) для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх спеціальностей НУВГП (Частина І) денної та заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]

08-02-59 Примачок, Л. Л. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних робіт із навчальної дисципліни «Психологічна реабілітація» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

08-02-36 Примачок, Л. Л. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни «Психологічна реабілітація» для здобувачів вищої освіти І (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП. Program of the discipline "PSYCHOLOGICAL REHABILITATION" specialty all specialty. [Робочі програми]

Р

05-08-112М Романів, А. С. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з курсу «Активний туризм» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

06-05-22S Рощик, І. А. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Як знайти роботу своєї мрії» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського), які навчаються за усіма освітньо-професійними програмами університету. [Силабус]

06-05-25S Рощик, І. А. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Як знайти роботу своєї мрії» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського), які навчаються за усіма освітньо-професійними програмами університету. [Силабус]

Рудик, А. В. та Грицюк, В. О. (2020) ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ЦИФРОВОЇ ФІЛЬТРАЦІЇ НА РОЗПІЗНАВАЛЬНУ ЗДАТНІСТЬ ЗАШУМЛЕНИХ СИГНАЛІВ ЕНЕРГОСИСТЕМИ. ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКА, ЕЛЕКТРОТЕХНІКА ТА ЕЛЕКТРОМЕХАНІКА: застосування, дослідження, освіта. с. 98-101.

Рудик, А. В. та Ковальчук, П. В. (2020) ДОСЛІДЖЕННЯ РОЗПІЗНАВАЛЬНОЇ ЗДАТНОСТІ МЕТОДІВ ЦИФРОВОГО ОБРОБЛЕННЯ СИГНАЛІВ ЕНЕРГОСИСТЕМИ. ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКА, ЕЛЕКТРОТЕХНІКА ТА ЕЛЕКТРОМЕХАНІКА: застосування, дослідження, освіта. с. 102-105.

Рудик, А. В. та Лісовець, Н. І. (2020) ВПЛИВ ВИСОКОЧАСТОТНОЇ ФІЛЬТРАЦІЇ НА ФАЗОВІ ФЛУКТУАЦІЇ ВІДФІЛЬТРОВАНОГО СИГНАЛУ. ВІСНИК ІНЖЕНЕРНОЇ АКАДЕМІЇ УКРАЇНИ (1). с. 117-120.

Рудик, А. В. та Присяжнюк, М. І. та Rudyk, A. та Prisyazhnyuk, M. (2020) МІКРОКОНТРОЛЕРНИЙ ВИМІРЮВАЧ ІНДУКТИВНОСТІ, ЄМНОСТІ ТА ЧАСТОТИ. Технічне регулювання, метрологія, інформаційні та транспортні технології. с. 27-29.

Рудик, А. В. та Романцев, О. В. (2020) АНАЛІЗ НАВІГАЦІЙНИХ ПОХИБОК ВІД РЕЛЯТИВІСТСЬКИХ І ГРАВІТАЦІЙНИХ ЕФЕКТІВ ТА БАГАТОПРОМЕНЕВОГО ПОШИРЕННЯ СИГНАЛУ. НАУ. с. 62-65.

Рудик, А. В. та Рудик, В. А. та Матей, М. І. (2020) ПРИСТРОЇ ДЛЯ ВИМІРЮВАННЯ ШУМІВ ОПЕРАЦІЙНИХ ПІДСИЛЮВАЧІВ. ВІСНИК ІНЖЕНЕРНОЇ АКАДЕМІЇ УКРАЇНИ (1). с. 121-125.

Рудик, А. В. та Салійчук, І. Ф. (2020) МОДЕЛЬ ОРГАНІЗАЦІЇ ФУНКЦІЙ КЕРУВАННЯ ТА ОБЧИСЛЕННЯ МОБІЛЬНОГО РОБОТА. ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКА, ЕЛЕКТРОТЕХНІКА ТА ЕЛЕКТРОМЕХАНІКА: застосування, дослідження, освіта. с. 106-108.

Рудик, А. В. та Ярош, Д. Р. (2020) АНАЛІЗ НАВІГАЦІЙНИХ ПОХИБОК, ЩО ВИНИКАЮТЬ ВНАСЛІДОК НЕПОВНОГО ВРАХУВАННЯ УМОВ ПОШИРЕННЯ РАДІОХВИЛЬ. НАУ. с. 65-67.

С

Савлюк, С. та Кашуба, В. та Романова, В. та Афанасьєв, С. та Гончарова, Н. та Григус, І. та Готошскі, Р. та Випасняк, І. та Панчук, А. та Savliuk, S. та Kashuba, V. та Romanova, V. та Afanasiev, S. та Goncharova, N. та Grygus, I. та Gotowski, R. та Vypasniak, I. та Pаnchuк, A. (2020) Впровадження алгоритму коригувальних та профілактичних заходів у процесі адаптивного фізичного виховання учнів з особливими потребами. Теорія та методика фізичного виховання (20(1)). с. 4-11.

02-05-126 Сасюк, З. К. (2020) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Комп’ютерне моделювання деталей машин» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

Сиротинська, А. П. та Sirotinska, A. P. (2020) Автоматизація кадрового обліку та звітності в системі "1C: Зарплата і управління персоналом" (укр.) Automation of personnel accounting and statements in system «1C: Salary and personnel management» (en.). [Опис дисципліни]

08-03-05S Смольська, Л. М. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Психологія здорової сексуальності» для здобувачів вищої освіти першого ступеня «бакалавр» усіх спеціальностей. [Силабус]

08-03-06S Смольська, Л. М. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Психологія здорової сексуальності» для здобувачів вищої освіти другого ступеня «магістр» усіх освітніх програм спеціальностей НУВГП. [Силабус]

07-03-272М Сокаль, В. А. (2020) Методичні вказівки до практичних занять та виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Арт-педагогіка» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо професійних програм спеціальностей НУВГП всіх форм навчання. [Методичне забезпечення]

Сокаль, В. А. та Sokal, V. A. (2020) Арт-педагогіка (укр.) Art pedagogy (en.). [Опис дисципліни]

07-03-287М Сокаль, В. А. та Якубовська, С. С. (2020) Методичні вказівки до семінарських занять та самостійного вивчення з навчальної дисципліни «Психолого-педагогічні основи професійної діяльності» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

07-03-294М Сокаль, В. А. та Якубовська, С. С. (2020) Методичні вказівки до семінарських занять та самостійного вивчення з навчальної дисципліни «Психолого-педагогічні засади професійної діяльності» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]

Сокаль, В. А. та Якубовська, С. С. та Sokal, V. A. та Yakubovska, S. S. (2020) Психолого-педагогічні основи професійної діяльності (укр.) Psychological and pedagogical bases of professional activity (en.). [Опис дисципліни]

05-01-209 Солодка, Т. М. (2020) Методичні вказівки до практичних робіт з навчальної дисципліни «Біологічна індикація ґрунтів» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП усіх форм навчання. [Методичне забезпечення]

Сондак, В. В. та Волкошовець, О. В. та Колесник, Н. Л. та Симон, М. Ю. та Sondak, V. та Volkoshovetz, O. та Kolesnik, N. та Simon, M. (2020) СУЧАСНИЙ СТАН ІХТІОЦЕНОЗУ, ВИДОВОГО СКЛАДУ ТА ПОПУЛЯЦІЙ РИБ У БАСЕЙНАХ МАЛИХ РІЧОК ПРИП’ЯТСЬКОГО ПОЛІССЯ УКРАЇНИ — ШЛЯХИ РЕАБІЛІТАЦІЇ ТА ВІДНОВЛЕННЯ. РИБОГОСПОДАРСЬКА НАУКА УКРАЇНИ (4). с. 5-21.

06-01-255 Стахів, О. А. та Левун, О. І. (2020) Методичні вказівки до практичних занять з навчальної дисципліни «Основи економіки підприємницької діяльності» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

02-05-122 Стрілець, В. М. та Стрілець, О. Р. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни «Практичне проектування і конструювання деталей машин» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП. Program of the Discipline "PRACTICAL DESIGN AND CONSTRUCTING OF MACHINE ELEMENTS" specialty all specialties. [Робочі програми]

06-08-007S Судук, О. Ю. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Лайф-менеджмент» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) ступеня усіх освітніх програм спеціальностей НУВГП. [Силабус]

06-08-011S Судук, О. Ю. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Розпочни власний бізнес» для здобувачів вищої освіти першого ступеня «бакалавр» усіх освітніх програм спеціальностей НУВГП. [Силабус]

Судук, О. Ю. та Suduk, O. Y. (2020) Лайф-менеджмент (укр.) Life-management (en.). [Опис дисципліни]

Т

01-04-53 Токар, Л. О. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни «Гідрогазодинаміка» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньопрофесійних програм спеціальностей НУВГП. Program of the Discipline Hydrogasdynamics For students of all specialties NUWEE. [Робочі програми]

Токар, Л. О. та Tokar, L. O. (2020) Гідрогазодинаміка (укр.) Hydrogasdynamics (en.). [Опис дисципліни]

Турченюк, В. О. та Turcheniuk, V. O. (2020) Системи ландшафтного зрошення (укр.) Systems of landscape irrigation (en.). [Опис дисципліни]

Х

01-05-91 Холоденко, В. С. (2020) Завдання до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Екологічні та руслоформуючі витрати» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

01-05-89 Холоденко, В. С. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Руслознавство» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

01-05-90 Холоденко, В. С. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Екологічні та руслоформуючі витрати» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньопрофесійних програм спеціальностей НУВГП денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

02-02-03S Хітров, І. О. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Надійність машин» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою першого рівня вищої освіти бакалавр за всіма спеціальностями НУВГП. [Силабус]

02-02-156М Хітров, І. О. та Кристопчук, М. Є. (2020) Методичні вказівки до самостійного вивчення та виконання практичних завдань з навчальної дисципліни «Надійність машин» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

Ш

03-10-53М Шаталов, О. С. (2020) Методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи з навчальної дисципліни «Безпека в надзвичайних ситуаціях» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП за всіма формами навчання. [Методичне забезпечення]

03-10-15S Шаталов, О. С. (2020) Силабус вибіркової навчальної дисципліни «Безпека в надзвичайних ситуаціях» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за всіма освітньо-професійними програмами та спеціальностями НУВГП. [Силабус]

Шаталов, О. С. та Shatalov, A. S. (2020) Захист у надзвичайних ситуаціях (укр.) Emergency protection (en.). [Опис дисципліни]

Шаталов, О. С. та Shatalov, A. S. (2020) Інженерний захист населення (укр.) Еngineering protection of the population (en.). [Опис дисципліни]

06-08-137 Швець, Ф. Д. (2020) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Регіональний менеджмент» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

06-08-138 Швець, Ф. Д. (2020) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Менеджмент ощадливого виробництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

06-08-84 Швець, Ф. Д. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни «Регіональний менеджмент» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП. PROGRAM OF THE DISCIPLINE "Regional management" specialty all specialties. [Робочі програми]

Шемаєва, Л. Г. та Мігус, І. П. та Шемаєв, В. М. та Шемаєв, В. В. та Мельник, Л. М. та Shemayeva, L. G. та Mihus, I. P. та Shemayev, V. M. та Shemayev, V. V. та Melnyk, L. M. (2020) ЗАСТОСУВАННЯ МОДЕЛІ НАСКРІЗНОЇ ОПТИМІЗАЦІЇ ФІНАНСОВИХ І МАТЕРІАЛЬНИХ ПОТОКІВ У МЕХАНІЗМІ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ФІНАНСОВОЇ БЕЗПЕКИ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ОБОРОННОЇ ПРОМИСЛОВОСТ. Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики (2(33)). с. 400-410.

Шикун, А. В. та Shykun, A. V. (2020) Курс розмовної англійської мови на базі елементарної граматики (англійська) (укр.) The course of conversational english based on elementary grammar (English) (en.). [Опис дисципліни]

06-03-272М Шило, Ж. С. (2020) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Бюджетування діяльності суб’єктів господарювання» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

06-03-273М Шило, Ж. С. (2020) Методичні вказівки до практичних занять та виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Бюджетування діяльності суб’єктів господарювання» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

06-03-09S Шило, Ж. С. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Бюджетування діяльності суб’єктів господарювання» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) ступеня всіх освітніх програм спеціальностей НУВГП. [Силабус]

Шитик, Л. та Акімова, А. О. та Shytyk, L. та Akimova, А. О. (2020) Способи передавання внутрішнього мовлення персонажів: психолінгвістична проекція. Psycholinguistics. Психолінгвістика. Психолингвистика (27(2)). с. 361-384.

07-03-253 Шпак, С. Г. (2020) Методичні вказівки до семінарських занять з навчальної дисципліни «Психологія сім´ї» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

07-03-141 Шпак, С. Г. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни «Психологія сім′ї» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня усіх спеціальностей НУВГП. Program of the Discipline «PSYCHOLOGY FAMILY» for applicants of Bachelor level of education of all specialties NUVGP. [Робочі програми]

07-03-152 Шпак, С. Г. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни «Основи сексології» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня усіх спеціальностей НУВГП. Program of the Discipline «THE BASICS OF SEXOLOGY» for bachelor's and master's degree student all the specialties of NUSHP. [Робочі програми]

Шульган, Р. Б. та Shulgan, R. B. (2020) Прикладні аспекти проведення грошової оцінки землі та нерухомості (укр.) Applied Aspects оf Monetary Valuation оf Land and Real Estate (en.). [Опис дисципліни]

Шульган, Р. Б. та Shulgan, R. B. (2020) ГІС в агроекології (укр.) GIS in agroecology (en.). [Опис дисципліни]

Я

06-14-39S Якимчук, А. Ю. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Публічне адміністрування: закордонний досвід» ) для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр» усіх освітніх програм спеціальностей НУВГП. [Силабус]

06-14-30S Якимчук, А. Ю. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Публічне адміністрування: закордонний досвід» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) ступеня для усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП. [Силабус]

06-14-29S Якимчук, А. Ю. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Економіка і врядування: орієнтація на ЄС» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) ступеня для усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП. [Силабус]

06-14-38S Якимчук, А. Ю. (2020) Силабус навчальної дисципліни "Економіка і врядування: орієнтація на ЄС" 06-14-38 (за вибором) для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр» усіх освітніх програм спеціальностей НУВГП. [Силабус]

Якимчук, А. Ю. та Yakymchuk, A. Y. (2020) Економіка і врядування: орієнтація на ЄС (укр.) Economics and governance: orientation on EU (en.). [Опис дисципліни]

Якимчук, А. Ю. та Yakymchuk, A. Y. (2020) Економіка і врядування: орієнтація на ЄС (укр.) Economics and governance: orientation on EU (en.). [Опис дисципліни]

Якимчук, А. Ю. та Yakymchuk, A. Y. (2020) Публічне адміністрування: закордонний досвід (укр.) Public administration: foreign experience (en.). [Опис дисципліни]

07-01-40 Якимчук, М. Ю. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни «Ораторське мистецтво» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП. Program of the discipline "ORATORY" specialty for all specialties NUWM. [Робочі програми]

Цей список був створений у Sat Apr 20 10:31:19 2024 UTC.