Елементи, в яких тема: "Монографія"

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Групувати за: Автори | Тип елементу
Перейти до: L | Б | Г | Д | З | К | Л | О | П | С
Число елементів: 19.

L

Lazaryshyna, I. D. та Ronek, Н. (2012) The problems of accounting, analysis and financial reporting: experience of Ukraine and Poland. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

Б

Будз, М. Д. (2012) Річки Світу. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

Бабич, Є. М. та Гомон, П. С. та Філіпчук, С. В. (2012) Робота і розрахунок несучої здатності згинальних залізобетонних елементів таврового профілю при дії повторних навантажень. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

Бабич, Є. М. та Філіпчук, С. В. та Ільчук, Н. І. (2012) Робота і розрахунок залізобетонних рам при дії повторних навантажень. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

Борейко, В. І. (2012) Цикли, кризи та проблеми розвитку. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

Г

Гроховська, Ю. Р. та Воловик, Г. П. та Кононцев, С. В. та Мошинський, В. С. та Мандигра, М. С. та Мосніцький, В. О. (2012) КАДАСТР ІХТІОФАУНИ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ. НЕ ВИЗНАЧЕНО. ТзОВ «Дока центр», Рівне.

Гуменюк, В. Я. та Рощик, І. А. (2012) Трансформування економічних механізмів управління вищою освітою. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Гуменюк, В. Я. та Самолюк, Н. М. (2012) Управління витратами на персонал. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

Д

Дорошенко, О. О. (2012) Контроль господарської діяльності бюджетних установ в умовах модернізації державних фінансів України. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

З

Залужна, А. Є. (2012) Морально-естетичні засади життєвого світу людини. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

К

Кристопчук, М. Є. (2012) Соціально-економічна ефективність пасажирської транспортної системи приміського сполучення. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

Клименко, О. М. та Статник, І. І. (2012) Методологія покращення екологічного стану річок Західного Полісся (на прикладі р.Горинь). НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

Козяр, М. М. (2012) Інноваційні педагогічні технології в процесі графічної підготовки майбутніх фахівців технічної галузі. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

Клименко, М. О. та Клименко, О. М. та Турчина, К. П. (2012) Агромеліоративний стан осушуваних дерново-глейових карбонатних ґрунтів Західного Полісся України. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

Кузнєцова, Т. В. та Лесняк, О. Ю. та Аверкина, М. Ф. та Подлевська, О. М. та Сіпайло, Л. Г. (2012) Науково-методичні основи оцінювання стану економіко-екологічної безпеки (регіональний аспект). НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

Л

Лутаєв, В. В. та Циганчук, А. С. (2012) Ціннісні орієнтації студентської молоді НУВГП (за матеріалами конкретно-соціологічного дослідження 2010-1012 рр. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

О

Орлов, В. О. та Мартинов, С. Ю. та Орлова, А. М. та Зощук, В. О. та Мінаєва, Н. Л. та Куницький, С. О. та Меддур, М. М. та Трохимчук, М. М. (2012) Очищення природної води на пінополістирольних фільтрах. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

П

Павелко, О. В. (2012) Доходи і витрати основної діяльності будівельних підприємств у системі обліку та контролю. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

С

Скрипчук, П. М. (2012) Організаційно-економічні засади екологічної сертифікації в системі управління природокористуванням. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

Цей список був створений у Thu Mar 28 22:28:35 2024 UTC.