Елементи, в яких тема: "Монографія"

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Групувати за: Автори | Тип елементу
Перейти до: Б | В | Г | Д | З | К | Л | М | П | Р | С | Т | Х | Ч
Число елементів: 23.

Б

Бомба, А. Я. та Каштан, С. С. та Пригорницький, Д. О. та Ярощак, С. В. (2013) Методи комплексного аналізу. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

В

Веремеєнко, С. І. та Польовий, В. М. та Трушева, С. С. (2013) Зміна складу та властивостей дерново-підзолистих ґрунтів Полісся України під впливом тривалого сільськогосподарського використання. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

Г

Гуменюк, С. М. (2013) Острозький православний традиціоналізм: світоглядні пошуки та орієнтири. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

Гомон, С. С. та Алексієвець, В. І. (2013) Робота та розрахунок сталевих нагельних з'єднань дерев'яних конструкцій за повторних навантажень. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

Гіроль, М. М. та Проценко, С. Б. та Гіроль, А. М. та Ковальський, Д. та Хоружий, В. П. та Гіроль, А. М. та Лагуд, Г. та Кізеєв, М. Д. та Грицина, О. О. та Ковальчук, О. В. (2013) Проектування систем водовідведення, очищення та утилізації стічних вод в малих населених пунктах та сільській місцевості. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

Д

Дворкін, Л. Й. та Дворкін, О. Л. та Лащівський, В. В. (2013) Жаростійкі золошлакобетони на основі сухих модифікованих сумішей. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

Дворкін, Л. Й. та Дворкін, О. Л. та Гарніцький, Ю. В. та Риженко, І. М. (2013) Модифіковані золовмісні сухі будівельні суміші для мурувальних та клейових розчинів. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

З

Заячківська, О. В. (2013) Облік і контроль доходів і видатків бюджетних медичних закладів. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

К

Коваль, С.І. (2013) Агроекологічний стан осушуваних торфових ґрунтів та розробка заходів їх збереження і забезпечення високої продуктивності. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

Клименко, М. О. та Вознюк, Н. М. та Вербецька, К. Ю. (2013) Екологічний стан басейнів річок екорегіону “Кавказ”. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

Л

Ліхо, О. А. та Гакало, О. І. (2013) УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ ПРИ ЗАБЕЗПЕЧЕННІ НАСЕЛЕННЯ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ ВОДОЮ. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

М

Малащенко, В. О. та Стрілець, В. М. та Стрілець, О. Р. (2013) Методи графічних розрахунків пружних шпонкових з’єднань. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

П

Павлов, К. В. (2013) Регулювання інвестиційно-житлових відносин в Україні. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

Павлов, В. І. та Пісний, Б. М. (2013) Формування системи захисту споживчих інтересів в Україні. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

Павлов, В. І. та Акімова, Л. М. (2013) Формування системи ідентифікації товарів в Україні. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Р

Романюк, В. В. та Супрунюк, В. В. (2013) Міцність та деформативність перфорованих елементів сталевої арки. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

С

Саблій, Л. А. (2013) Фізико-хімічне та біологічне очищення висококонцентрованих стічних вод. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

Сапсай, Г. І. та Бадинський, Л. О. та Величко, С. В. (2013) ГІДРОЛОГІЧНА ДІЯ ЗАКРИТОГО ДРЕНАЖУ ПРИ ЗМІНІ ЙОГО ТЕХНІЧНОГО СТАНУ. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НАІР, Івано-Франківськ.

Собуцький, В. О. та Собуцький, О. В. (2013) Експлуатаційна надійність міських будівель і споруд: основи теорії і практика. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

Т

Тимощук, В. І. (2013) Цінні та рідкісні видання у фондах НУВГП. Ч.2. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна. (Поданий)

Х

Хітров, І. О. та Гавриш, В. С. та Кононогов, Ю. А. та Фастовець, П. М. (2013) Технологічне забезпечення якості відновлення посадочних отворів корпусних деталей. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

Ч

Чорнолоз, В. С. та Іванюк, А. М. (2013) Несуча здатність дерев'яних балок з пошкодженнями у вигляді наскрізних тріщин. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

Чорнолоз, В. С. та Іванюк, А. М. (2013) Несуча здатність дерев'яних балок з пошкодженнями у вигляді наскрізних тріщин. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Цей список був створений у Thu Mar 28 20:16:11 2024 UTC.