Елементи, в яких тема: "Монографія"

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Групувати за: Автори | Тип елементу
Перейти до: S | А | В | К | М | П | С | Т | Ц | Я
Число елементів: 16.

S

Skrypchuk, P. M. (2019) Geo-management in organic agriculture. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Europsky institut dalsieho vzdelavania, Podhajska.

А

Акімов, О. О. (2019) КОНЦЕПТУАЛЬНІ ОСНОВИ СИСТЕМОГЕНЕЗУ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ В УКРАЇНІ. НЕ ВИЗНАЧЕНО. «Центр учбової літератури».

В

Власюк, А. П. та Жуковська, Н. А. та Жуковський, В. В. (2019) Математичне і комп’ютерне моделювання впливу тепломасоперенесення при фільтрації сольових розчинів на деформаційні процеси ґрунтових масивів. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

К

Копій, М. Л. та Гончар, В. М. та Копій, С. Л. та Клименко, О. М. та Копій, Л. І. та Крупський, В. Р. (2019) Фітомеліоративна роль рослинного покриву у відтворенні девастованих земель в межах сірчаних розробок Західного Лісостепу. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Кушнірук, Ю. С. та Волкова, Л. А. (2019) Медико-географічні засади дослідження території(на прикладі оцінки медико-екологічного ризику території Рівненської області). НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

М

Мажайский, Ю. А. та Рокочинский, А. Н. та Волчек, А. А. та Мешик, О. П. та Езнах, Е. та Mazhayskiy, Y. та Rokochynskiy, A. та Volchak, A. та Meshyk, A. та Jeznach, J. (2019) Природообустройство Полесья. Книга 1: Белорусское Полесье. Том 2: Преобразование и использование природных ресурсов. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Мещер. ф-л ФГБНУ «ВНИИГиМ им. А. Н. Костякова», Брест - Ровно - Варшава - Рязань.

Мажайский, Ю. А. та Рокочинский, А. Н. та Волчек, А. А. та Мешик, О. П. та Езнах, Е. та Mazhayskiy, Y. та Rokochynskiy, A. та Volchak, A. та Meshyk, A. та Jeznach, J. (2019) Природообустройство Полесья. Книга 4: Полесья Юго-Западной России. Том 1. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Мещер. ф-л ФГБНУ «ВНИИГиМ им. А. Н. Костякова», Брест - Ровно - Варшава - Рязань.

Малащенко, В. О. та Стрілець, В. М. та Стрілець, О. Р. та Федорук, В. А. (2019) Нові муфти механічних приводів машин. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

П

Позняковська, Н. М. та Зубілевич, С. Я. та Міклуха, О. Л. та Пушкар, Михайло та Осмятченко, Володимир та Савіна, Н. Б. та Сиротинська, А. П. та Антонюк, О. Р. та Бондарєва, Т. Г. та Довгалець, Ю. В. та Дорошенко, О. О. та Левицька, С. О. та Мосійчук, М. М. та Павелко, О. В. та Осадча, О. О. та Ровенець, Т. О. та Зінкевич, О. В. (2019) Обліково-аналітичне забезпечення суб’єктів господарювання в умовах євроінтеграції. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

С

Сазонець, І. Л. (2019) Інституційна трансформація державного управління охороною здоров’я: Україна та іноземний досвід. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Волинські обереги, Рівне.

Сазонець, І. Л. та Саленко, А. С. (2019) Детермінанти лібералізації високотехнологічного підприємництва в умовах постіндустріального переходу. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Волинські обереги, Рівне.

Скорина, Т. М. та Коротун, С. І. та Коротун, О. П. та Конарівська, О. Б. (2019) Міжнародна конкурентоспроможність готельних підприємств на ринку України. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Видавець О. Зень, Рівне.

Стадник, О. С. та Гнєушев, В. О. (2019) Збагачуваність високозольного торфу. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Т

Трач, В. М. та Подворний, А. В. та Хоружий, М. М. (2019) Деформування та стійкість нетонких анізотропних оболонок. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Видавництво «Каравела», Київ.

Ц

Цимбалюк, В. І. та Гришко, В. І. та Міщук, І. В. та Голяк, Л. В. та Мельничук, Ю. І. та Пасічнюк, В. Б. та Якимчук, М. Ю. та Сахнюк, В. В. та Садовнік, В. П. та Юхимець, О. І. та Віннічук, І. В. та Волкова, І. та Жмаченко, Ю. Ю. та Костюкович, М. та Лівчук, С. Ю. (2019) ФОРМУВАННЯ ТА СТАНОВЛЕННЯ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА В УКРАЇНІ. НЕ ВИЗНАЧЕНО. КУПРІЄНКО СВ, Одеса.

Я

Якимчук, А. Ю. та Валюх, А. М. та Вашай, Ю. В. та Дорошенко, О. О. та Пахаренко, О. В. та Ситняківська, С. М. та Хливнюк, М. Г. та Літяга, І. В. та Якимчук, О. Ф. та Ярощук, В. В. (2019) Військово-політична стабільність держави в аспекті інтелектуалізації економіки. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Цей список був створений у Fri Apr 19 20:20:14 2024 UTC.