Елементи, в яких тема: "Видання університету > Збірник наукових праць - Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції > 2008 > Випуск XIV №3"

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Групувати за: Автори | Тип елементу
Перейти до: А | Б | Г | Д | Л | М | Н | П | Р | С | Т | Ф | Ш | Щ
Число елементів: 24.

А

Асаул, А. Н. (2008) ЗАКРЫТЫЕ ПАЕВЫЕ ФОНДЫ НЕДВИЖИМОСТИ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (3). с. 125-133.

Б

Будкіна, О. Ю. (2008) ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД ОПОДАТКУВАННЯ НЕРУХОМОСТІ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (3). с. 65-76.

Бужор, Ю. Л. (2008) ПРАКТИКА РАЦІОНАЛЬНОГО ПЛАНУВАННЯ БЮДЖЕТНОГО ПРОЦЕСУ РОЗВИТКУ ОСВІТИ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (3). с. 90-94.

Г

Гриб, Й. В. та Войтишина, Д. Й. (2008) ПАРАДИГМА СУЧАСНОГО РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА – СВІТОВИЙ ЕКОЛОГІЧНИЙ УРЯД ТА ГЛОБАЛЬНА ЕКОЛОГІЧНА ПОЛІТИКА. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (3). с. 184-194.

Д

Даниленко, С. О. (2008) СТРУКТУРА ТА ВИДАТКИ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (3). с. 76-81.

Л

Лукін, С. О. (2008) ВПЛИВ БЮДЖЕТНИХ ПРИЗНАЧЕНЬ НА РОЗВИТОК КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВА В РЕГІОНАХ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (3). с. 81-90.

М

Магера, В. П. (2008) МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ БЮДЖЕТНОГО РЕГУЛЮВАННЯ НА РЕГІОНАЛЬНОМУ РІВНІ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (3). с. 30-39.

Мазурик, С. М. (2008) ЕФЕКТИВНІСТЬ ФУНКЦІОНУВАННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ РЕГІОНУ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (3). с. 39-45.

Мельник, Л. В. та Костюкевич, Р. В. (2008) ОСОБЛИВОСТІ РЕГУЛЯТОРНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДЕРЖАВНОЇ КОМІСІЇ З РЕГУЛЮВАННЯ РИНКІВ ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ В УКРАЇНІ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (3). с. 15-24.

Мельник, О. М. (2008) ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОЦЕСІВ ВІДТВОРЕННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ЗЕМЕЛЬ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (3). с. 170-178.

Н

НУВГП, . (2008) Зміст - ПРОБЛЕМИ РАЦІОНАЛЬНОГО ВИКОРИСТАННЯ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО ТА ПРИРОДНО-РЕСУРСНОГО ПОТЕНЦІАЛУ РЕГІОНУ: ФІНАНСОВА ПОЛІТИКА ТА ІНВЕСТИЦІЇ - 2008 - Випуск XІV, № 3. [Файли]

П

Павлов, В. І. та Олієвська, М. Г. (2008) КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ СИСТЕМИ ОБОВ'ЯЗКОВОГО МЕДИЧНОГО СТРАХУВАННЯ НАЙМАНИХ ПРАЦІВНИКІВ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (3). с. 104-113.

Павлов, К. В. (2008) РЕГЛАМЕНТАЦІЯ ПРОЦЕСІВ РЕГУЛЮВАННЯ МІЖБЮДЖЕТНИХ ВІДНОСИН В УКРАЇНІ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (3). с. 24-30.

Пилипенко, С. М. (2008) ІСНУЮЧІ СИСТЕМИ КЛАСИФІКАЦІЇ РЕКРЕАЦІЙНИХ РЕСУРСІВ ТА ЇХ ВДОСКОНАЛЕННЯ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (3). с. 155-163.

Подлевський, А. А. та Матвійчук, М. М. (2008) ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ВІТЧИЗНЯНОГО АПК В УМОВАХ ВСТУПУ УКРАЇНИ ДО СОТ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (3). с. 94-103.

Пісний, Б. М. (2008) БЮДЖЕТНЕ ІНВЕСТУВАННЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОГРАМИ ПІДТРИМКИ СІМ’Ї, ЖІНОК, МОЛОДІ ТА ДІТЕЙ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (3). с. 141-145.

Р

Решитько, Т. В. (2008) ПОПИТ ТА ПРОПОЗИЦІЯ РОБОЧОЇ СИЛИ НА СІЛЬСЬКОМУ РИНКУ ПРАЦІ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (3). с. 133-141.

С

Савчук, О. Я. та Савчук, Н. В. та Ливдар, М. В. (2008) БЮДЖЕТНО-ПОДАТКОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ РОЗВИТКУ РЕГІОНІВ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (3). с. 5-15.

Скочук, М. П. (2008) ІНТЕГРАЛЬНА ФАКТОРНА МОДЕЛЬ З РАЦІОНАЛІЗАЦІЇ ПРОСТОРОВИХ ЗВ’ЯЗКІВ ТА ОПТИМІЗАЦІЇ ТРАНСПОРТОМІСТКОСТІ МАТЕРІАЛЬНИХ ПОТОКІВ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (3). с. 46-55.

Т

Толчанова, З. О. та Косянець, Ю. В. (2008) ЕКОЛОГІЧНІ ПРОБЛЕМИ ЛІСІВ УКРАЇНИ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (3). с. 163-170.

Трухан, О. Л. (2008) СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ: СУЧАСНА НАУКОВА ПАРАДИГМА. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (3). с. 55-65.

Ф

Федів, Р. Є. (2008) ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ АНАЛІЗУ ВИКОНАННЯ БЮДЖЕТНИХ ПРОГРАМ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (3). с. 113-125.

Ш

Шмигельська, О. В. та Веремеєнко, Т. С. (2008) ПРОГРАМНО-ЦІЛЬОВИЙ ПІДХІД В СИСТЕМІ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ РЕГІОНАЛЬНОГО ПРОСТОРУ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (3). с. 178-184.

Щ

Щурик, М. В. (2008) СОЦІАЛЬНИЙ АСПЕКТ СТАЛОГО РОЗВИТКУ В КОНТЕКСТІ ВІДТВОРЕННЯ ЗЕМЕЛЬНИХ РЕСУРСІВ КАРПАТСЬКОГО МАКРОРЕГІОНУ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (3). с. 146-155.

Цей список був створений у Thu Mar 28 19:34:28 2024 UTC.