За типом

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Групувати за: Автори | Тип елементу
Перейти до: Д | К | Л | П | Р | С
Число елементів: 9.

Д

Дворкін, Л. Й. та Дворкін, О. Л. та Мироненко, А. В. та Поліщук-Герасимчук, Т. О. та Кундос, М. Г. (2011) Модифіковані гіпсові і сульфатно-шлакові в'яжучі та матеріали на їх основі. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

К

Кононюк, А. Е. (2011) Основы научных исследований (общая теория эксперимента). НЕ ВИЗНАЧЕНО. Освіта України, Київ, Україна.

Л

Лутаєв, В. В. та Циганчук, А. С. (2011) Соціально-політичні цінності та життєві орієнтації студентської молоді (за матеріалами конкретно-соціологічних досліджень в Національному університеті водного господарства та природокористування 2001-2010). НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

П

Павлов, В. І. та Мельник, О. М. та Фесіна, Ю. Г. (2011) Відтворення земельних ресурсів сільськогосподарського викорис-тання. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

Павлов, В. І. та Кондрацька, Н. М. (2011) Формування інституційної системи ринку цінних паперів в Україні. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

Павлов, В. І. та Кадебська, Е. В. (2011) Формування системи оподаткування нерухомості в Україні. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

Р

Ричков, П. А. (2011) NON OMNIS MORIAR. Архітектура в культурній праці князів Острозьких. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

С

Скрипчук, П. М. (2011) Екологічна сертифікація в сфері природокористування: еколого-економічні засади розвитку. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

Скрипчук, П. М. (2011) Теоретико-методологічні основи формування системи екологічної стандартизації і сертифікації. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

Цей список був створений у Fri Apr 19 03:14:33 2024 UTC.