За типом

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Групувати за: Автори | Тип елементу
Перейти до: А | Б | В | Г | Д | К | Л | М | П | С | Ф | Х | Ш
Число елементів: 16.

А

Акімова, Л. М. та Корж, М. В. та Чуб, І. В. (2017) УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ ПРОМИСЛОВОГО ПІДПРИЄМСТВА. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Б

Безтелесна, Л. І. та Пивоварчук, Л. В. (2017) Інституційне забезпечення реалізації соціальних гарантій держави. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Кондор-Видавництво, Київ.

В

Вознюк, С. Т. та Мошинський, В. С. та Клименко, М. О. та Лико, Д. В. та Гнєушев, В. О. та Лагоднюк, О. А. та Вознюк, Н. М. та Кучерова, А. В. (2017) Торфово-земельний ресурс Північно-Західного регіону України. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Г

Гадзал, Я. М. (2017) Меліорація та облаштування Українського Полісся. НЕ ВИЗНАЧЕНО. ОЛДІ-ПЛЮС, Київ – Рівне.

Гевко, Б. М. та Кондратюк, О. М. та Ляшук, О. Л. та Марчук, М. М. та Серілко, Л. С. та Галан, Ю. Я. (2017) Підвищення ефективності вібраційно-відцентрового оброблення деталей вільними абразивами. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Д

Дворкін, Л. Й. та Бабич, Є. М. та Житковський, В. В. та Бордюженко, О. М. та Кочкарьов, Д. В. та Філіпчук, С. В. та Ковалик, І. В. та Ковальчук, Т. В. та Скрипник, М. М. (2017) Високоміцні швидкотверднучі бетони та фібробетони. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Дворкін, Л. Й. та Житковський, В. В. та Марчук, В. В. та Степасюк, Ю. О. та Скрипник, М. М. (2017) Ефективні технології бетонів та розчинів із застосуванням техногенної сировини. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

К

Клименко, М. О. та Бєдункова, О. О. (2017) Біоіндикація стану гідроекосистем за морфологічними та цитогенетичними характеристиками гомеостазу риб. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Л

Лебедь, О. О. та Мислінчук, В. О. та Андрєєв, О. А. (2017) Радон: моніторинг та геоекологічний аналіз його впливу на екосистему міста Рівного. НЕ ВИЗНАЧЕНО. РМАНУМ, Рівне.

М

Мажайский, Ю. А. та Рокочинский, А. Н. та Волчек, А. А. та Мешик, О. П. (2017) Мелиорация Полесья. Книга 2: Мелиорация Украинского Полесья. Том 1. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Мещер. ф-л ФГБНУ «ВНИИГиМ им. А. Н. Костякова», Брест - Ровно - Варшава - Рязань.

П

Прищепа, А. М. та Клименко, О. М. та Клименко, Л. В. (2017) Оцінка стану агросфери сільських населених пунктів за показниками сталого розвитку. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

С

Сазонець, І. Л. (2017) Наукові основи та імплементація світових практик місцевого самоврядування та об’єднання територіальних громад. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Волинські обереги, Рівне.

Сазонець, І. Л. та Лещенко, М. М. (2017) Державно-інституційне регулювання концентрації капіталу міжнародних та національних корпорацій. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Волинські обереги, Рівне.

Ф

Филипчук, В. Л. та Древецький, В. В. та Филипчук, Л. В. та Клепач, М. І. (2017) Автоматизоване керування природоохоронними системами очищення металовмісних стічних вод. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Х

Храпко, П. Ю. та Наконечна, О. П. та Залужна, А. Є. та Гуменюк, С. Н. та Шийка, С. В та Пивоварчук, Л. В. та Мельник, Л. В. та Мельник, Л. М. та Дума, В. Л. та Ляхович, О. А. та Скаковска, С. С. та Позняковская, Н. Н. та Валюх, А. Н. та Якимчук, А. Ю. та Акимова, Л. Н. та Акимов, А. А. та Кузнецова, Т. В. та Сипайло, Л. Г. та Сипайло, Н. А. та Козлюк, В. В. та Левун, О. И. та Мальчик, М. В. та Попко, Е. В. та Скрипчук, П. М. та Павелко, О. В. та Сиротинська, А. П. та Шулейко, Д. Ч. та Кушнир, Н. Б. та Ковшун, Н. Э. та Мощич, С. З. та Красовская, Ю. В. та Лесняк, А. Ю. та Подлевская, О. М. та Мелихова, Т. Л. та Зубилевич, С. Я. та Мищук, Г. Ю. та Рощик, И. А. та Самолюк, Н. Н. та Юрчик, Г. М. та Мазур, Н. А. та Шишкина, Е. А. та Семенова, Ю. Н. та Навротский, Р. Л. та Швець, Ф. Д. та Швець, О. М. та Рибак, В. В. та Костюкевич, А. Н. та Костюкевич, Р. Н. та Король, Б. О. та Павлиха, Н. В. та Феднина, Е. Н. та Копытовских, А. В. та Павлов, К. В. та Хомюк, Н. Л. (2017) Украина и Беларусь: ресурсы предпринимательства. НЕ ВИЗНАЧЕНО. ПолесГУ, Пинск.

Ш

Шевчук, М. Й. та Ковальчук, Н. С. та Колесник, Т. М. та Клименко, Л. В. (2017) Агроекологічна ефективність застосування ферментованого органічного добрива на дерново-слабопідзолистому грунті. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Цей список був створений у Fri Apr 19 14:30:52 2024 UTC.