За типом

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Групувати за: Автори | Тип елементу
Перейти до: А | Г | К | М | О | П | Р | С | Т
Число елементів: 19.

А

Акімова, Л. М. (2018) МЕХАНІЗМ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯМ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ. НЕ ВИЗНАЧЕНО. ЦУЛ, Київ.

Акімова, Л. М. та Левчук, С. М. та Акімов, О. О. та Кузьмін, О. В. (2018) Формування системи надання адміністративних послуг органами державної фіскальної служби України. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Олді-плюс, Херсон.

Г

Гаєвський, В. Р. та Кочмарський, В. З. (2018) Підвищення ефективності оборотних систем охолодження мінімізацією кальцій-карбонатних відкладень. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Гончар, В. М. та Копій, Л. І. та Клименко, О. М. та Копій, С. Л. (2018) Особливості формування високопродуктивних березово-соснових деревостанів Західного Полісся. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

К

Клименко, М. О. та Лико, Д. В. та Прищепа, А. М. та Каськів, М. В. (2018) Оцінювання стану міста Рівне за показниками цитогенетичного моніторингу. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Клименко, М. О. та Прищепа, А. М. та Брежицька, О. А. (2018) Оцінювання стану територій міста за показниками сталого розвитку. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Клімов, С. В. (2018) Локалізація впливу осушувальних систем застосуванням дренажно-екранних модулів. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Кожушко, Л. Ф. та Сташук, В. А. та Хвесик, М. А. та Рокочинський, А. М. (2018) ВОДНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ В УКРАЇНІ:ПРОБЛЕМИ ТА ІННОВАЦІЇ РОЗВИТКУ. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Кравець, С. В. та Скоблюк, М. П. та Стіньо, О. В. та Зоря, Р. В. (2018) Критичноглибинні двоярусні грунторозпушувачі. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

М

Мажайский, Ю. А. та Рокочинский, А. Н. та Волчек, А. А. та Мешик, О. П. та Езнах, Е. (2018) Природообустройство Полесья. Книга 2: Украинское Полесье. Том 2. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Мещер. ф-л ФГБНУ «ВНИИГиМ им. А. Н. Костякова», Брест - Ровно - Варшава - Рязань.

Мажайский, Ю. А. та Рокочинский, А. Н. та Волчек, А. А. та Мешик, О. П. та Езнах, Е. та Mazhayskiy, Y. та Rokochynskiy, A. та Volchak, A. та Meshyk, A. та Jeznach, J. (2018) Природообустройство Полесья. Книга. 1: Белорусское Полесье. Том 1: Природно-ресурсный потенциал. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Мещер. ф-л ФГБНУ «ВНИИГиМ им. А. Н. Костякова», Брест - Ровно - Варшава - Рязань.

Микитин, Т. М. та Остапчук, С. М. та Машта, Н. О. та Прокопчук, А. В. (2018) Організаційні механізми створення та функціонування екологічних стежок. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Волинські обереги, Рівне. (Неопублікований)

Мошинський, В. С. та Солодка, Т. М. (2018) Моніторинг осушуваних земель: біологічно-індикаційний підхід. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

О

Окорський, В. П. та Сухович, В. М. та Цецик, Я. П. (2018) Організаційно-економічні засади реформування інститутів місцевого самоврядування та їх вплив на сталий розвиток об’єднаних територіальних громад (на прикладі Рівненської області). НЕ ВИЗНАЧЕНО. О. Зень, Рівне.

П

Поздняков, С. В. та Кузьмін, О. В. та Кійко, В. В. та Акімова, Л. М. (2018) Інжиніринг систем внутрішньоуправлінської інформації підприємств та об’єднань. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Олді-плюс, Херсон.

Р

Рудик, А. В. та Квасніков, В. П. (2018) Наукові основи та принципи побудови приладової системи вимірювання прискорення мобільного робота. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Мачулін, Харків.

С

Сазонець, І. Л. та Зима, І. Я. (2018) Соціальні інститути в трансформації державної системи управління охороною здоров'я. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Видавництво "Волинські обереги", Рівне.

Сіпайло, Л. Г. та Сіпайло, Н. А. (2018) Організаційно-економічні засади лібералізації інноваційного підприємництва. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Т

Тихончук, Л. Х. (2018) Інституційно-економічні засади державного регулювання міжнародної діяльності корпорацій. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Волинські обереги, Рівне.

Цей список був створений у Fri Mar 29 15:53:47 2024 UTC.