За типом

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Групувати за: Автори | Тип елементу
Перейти до: . | M | P | Z | Б | В | Г | Д | К | М | Н | П | С | Т
Число елементів: 19.

.

., . (2020) RESOURCE-SAVING TECHNOLOGIES OF RAW-MATERIAL BASE DEVELOPMENT IN MINERAL MINING AND PROCESSING. НЕ ВИЗНАЧЕНО. UNIVERSITAS Publishing, Petroșani, Romania.

M

Multi-authored monograph, . (2020) Topical scientific researches into resource-saving technologies of mineral mining and processing. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Publishing House “St.Ivan Rilski”, Sofia.

P

Pasichnyk, Yu. (2020) GESELLSCHAFTSRECHTLICHE TRANSFORMATIONEN VON WIRTSCHAFTLICHEN SYSTEMEN IN DEN ZEITEN DER NEO-INDUSTRIALISIERUNG. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Verlag SWG imex GmbH, Nürnberg, Deutschland.

Z

Zabolotna, Oksana та Skalski, Dariusz та Grygus, Igor та Kindzer, Bogdan та Sushchenko, Andrzej та Григус, І. М. (2020) Фізична культура, педагогіка, здоров'я та фізична терапія. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Поморський університет у Старогарді Гданьскому, Старогард Гданьскі.

Б

Белопольский, Н. Г. (2020) Энвироника — фундаментальная наука о спасении и развитии земной цивилизации или новая концепция развития мира. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НАН Украины, Ин-т экономики пром-сти., Киев.

Бомба, А. Я. та Бойчура, М. В. (2020) Методи комплексного аналізу в задачах ідентифікації. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

В

Вашай, Ю. В. та Дорошенко, О. О. (2020) Гармонізація інформаційно-аналітичного забезпечення управління економічною безпекою держави в умовах військово-політичної нестабільності. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Г

Герасімов, Є. Г. та Герасимов, Г. Г. та Іванов, С. Ю. (2020) Динамічні процеси в трубопровідних системах. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Д

Дворкін, Л. Й. та Бордюженко, О. М. та Житковський, В. В. та Кочкарьов, Д. В. та Марчук, В. В. (2020) Реакційно-порошкові бетони і матеріали на їх основі. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Древецький, В. В. та Василець, С. В. та Рудик, А. В. та Сафоник, А. П. та Гудь, В. М. та Данченков, Я. В. та Клепач, М. М. та Матус, С. К. та Стеценко, А. М. (2020) Розроблення та дослідження сучасних систем електроенергетики та автоматизації. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Овід, Рівне.

К

Кусковець, С. Л. (2020) Протипожежне водопостачання підвищеного тиску в сільських населених пунктах. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

М

Малащенко, В. О. та Ніколайчук, В. В. та Тимейчук, О. Ю. (2020) З'єднання змінної жорсткості. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Міщук, Г. Ю. та Дяконенко, О. І. та Іляш, О. І. та Савіна, Н. Б. та Ситник, Й. С. та Самолюк, Н. М. (2020) Інноваційні засади управління людськими ресурсами: можливості, виклики, пріоритети досягнення соціально-економічної безпеки. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Н

НУВГП, . (2020) Фінансово-економічна політика в контексті інноваційного розвитку України. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Никончук, В. М. (2020) МЕТОДОЛОГІЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ТА РОЗВИТКУ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОГО КАПІТАЛУ В НАЦІОНАЛЬНІЙ ЕКОНОМІЦІ. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Волин. обереги, Рівне.

П

Павелко, О. В. (2020) Фінансові результати основної діяльності будівельних підприємств: організаційно-методологічні засади обліку. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Попко, О. В. (2020) Стратегічні імперативи маркетингової діяльності операторів молочного ринку України. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

С

Скрипчук, П. М. та Судук, О. Ю. (2020) Моделі та механізми геоуправління аграрними підприємствами. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Т

Турченюк, В. О. та Рокочинський, А. М. (2020) Системна оптимізація водо- та енергокористування на екологоекономічних засадах на рисових зрошувальних системах. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Цей список був створений у Fri Apr 19 03:51:10 2024 UTC.