Пінчук, Т. А. (2012) СТРАТЕГІЯ ЕФЕКТИВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ М’ЯСОПЕРЕРОБНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ НА ОСНОВІ РЕСУРСОЗБЕРЕЖЕННЯ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (4(60)). pp. 161-168.
|
Text
Ve6020 зах.pdf Download(145kB) | Preview |
Abstract
У статті досліджено основні тенденції забезпечення ресурсами підприємства м'ясопереробної промисловості в умовах глобалізації. Запропоновано проведення моніторингу ефективності діяльності підприємства на основі стратегії ресурсозбереження.
English abstract
At the article investigated the main trends of providing of resources for enterprises of meat processing industry in globalization conditions. Proposed to spend monitoring of affectivity of activity enterprise on the base of strategy of resource saving.
| Item Type: | Article |
|---|---|
| Uncontrolled Keywords: | ресурси, м'ясопереробна промисловість, глобалізація, моніторинг, стратегія ресурсозбереження, resources, meat processing industry, globalization, monitoring, resource saving strategy |
| УДК: | 658.511.4 |
| Бібліографічний опис: | Пінчук Т. А. Стратегія ефективної діяльності підприємств м’ясопереробної промисловості на основі ресурсозбереження / Т. А. Пінчук // Вісник НУВГП. Економічні науки : зб. наук. праць. – Рівне : НУВГП, 2012. – Вип. 4(60). – С. 161-168. |
| Subjects: | Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Економічні науки" > 2012 > Вісник 4 Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Економічні науки" > 2012 |
| Depositing User: | С. В. Бойчук |
| Date Deposited: | 14 Sep 2018 09:03 |
| Last Modified: | 14 Sep 2018 09:03 |
| URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/10939 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |
Downloads
Downloads per month over past year


Download Statistics
Download Statistics