Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня

Downloads

Downloads per month over past year

Кузьмін, О. В. and Кійко, В. В. and Акімова, Л. М. and Бондарчук, С. М. (2018) Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня. Олді-плюс, Херсон. ISBN 978-966-289-169-0

[img]
Preview
Text
Акімова Л.М._Обладнання закладів рестор господарств. (1).pdf

Download(16MB) | Preview

Abstract

У навчальному посібнику викладені науково-теоретичні основи кількісної оцінки технічного рівня та якості обладнання, що використовується на підприємствах ресторанного господарства. Значне місце надано обґрунтуванню принципів класифікації властивостей, показників якості, їх об’єднанні у комплексний показник технічного рівня та якості обладнання ресторанного господарства методами кваліметрії. Навчальний посібник призначений для підготовки студентів спеціальності 181 «Харчові технології». Також може бути корисний інженерно-технічним працівникам харчових виробництв.

Item Type: Book
ISBN: 978-966-289-169-0
УДК: 641.5:658.562.4 (075.8)
Авторський знак: О-16
Бібліографічний опис: Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня : навч. посіб. / О. В. Кузьмін, В. В. Кійко, Л. М. Акімова, С. М. Бондарчук. – Херсон : Олді-плюс, 2018. – 276 с.
Subjects: Навчальні видання > Навчальний посібник
Depositing User: В. Є. Перелигіна
Date Deposited: 09 Oct 2018 09:03
Last Modified: 09 Oct 2018 09:03
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/11441

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year