Робоча програма навчальної дисципліни "Ресторанна справа" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 242 "Туризм". Program of the Discipline “Restaurant business” Specialty 242 "TOURISM"

Downloads

Downloads per month over past year

05-08-37 Громаченко, К. Ю. (2018) Робоча програма навчальної дисципліни "Ресторанна справа" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 242 "Туризм". Program of the Discipline “Restaurant business” Specialty 242 "TOURISM". [Робочі програми]

[img]
Preview
Text
05-08-37 (1).pdf

Download(772kB) | Preview

Abstract

Метою викладання навчальної дисципліни "Ресторанна справа" є вивчення основ структури, змісту, функцій технологічного процесу ресторанних послуг. Поглиблені знання з вивчення курсу дають змогу майбутньому фахівцю легко орієнтуватись в нових досягненнях науки і техніки в сфері ресторанних послуг і вміти використовувати їх в своїй практичній діяльності. В процесі вивчення програмного матеріалу необхідно звернути увагу на розширення послуг, які надають заклади громадського харчування, підвищення культури обслуговування та впровадження міжнародного досвіду і підвищення якості готової продукції. Також необхідно виділити роль усіх елементів і складових технологічного процесу виготовлення кулінарної продукції та технологічного процесу сервісного обслуговування. The purpose of teaching the discipline "Restaurant business" is to study the foundations of the structure, content, functions of the technological process of restaurant services. In-depth knowledge of the course's study enables the future specialist to easily orientate in the new achievements of science and technology in the field of restaurant services and be able to use them in their practical activities. In the process of studying the program material, attention should be paid to the expansion of services provided by catering establishments, the improvement of the service culture and the implementation of international experience and quality improvement of finished products. It is also necessary to highlight the role of all elements and components of the technological process of making culinary products and technological process of service

Item Type: Робочі програми
Uncontrolled Keywords: 05-08-37, ресторанне господарство, підприємства ресторанного господарства, виробнича програма, класифікація закладів ресторанного господарства, оперативне планування, організація виробництва, якість обслуговування, сервіс, restaurant economy, restaurant industry enterprises, production program, classification of restaurant facilities, operational planning, organization of production, quality of service, service
Шифр: 05-08-37
Subjects: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 242 Туризм
Divisions: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Depositing User: В. Є. Перелигіна
Date Deposited: 18 Oct 2018 10:41
Last Modified: 18 Oct 2018 10:41
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/11627

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year