Гурський, А. Й. and Hurskyi, A. Y. (2018) РОЗУМНИЙ БАЛАНС ЇЖІ, ЯКІСНИЙ СКЛАД РАЦІОНУ ТА КУЛЬТУРА ХАРЧУВАННЯ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (1(81)). pp. 92-99.
|
Text
Vs819 зах.pdf Download(151kB) | Preview |
Abstract
В статті наведено основні джерела мінеральних речовин серед найбільш вживаних продуктів харчування людини. Встановлено ознаки недостатності мінералів, дефіцит яких сприяє розвитку хворобливих станів. Доведено, що культура харчування є невід’ємною частиною раціонального харчування.
Title in English
REASONABLE BALANCE OF FOOD, RATION COMPOSITION AND FOOD CULTURE
English abstract
The main sources of mineral substances among the most commonly used human foodstuffs have been listed in the article. The signs of mineral insufficiency have been estimated the lack of which in turn contributes to the development of sickly state. It has been proved that the culture of feed is an essential part of human rational feed.
Item Type: | Article |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | харчування, збалансованість харчування, хімічні речовини, продукти харчування, харчовий раціон, культура харчування, nutrition, nutritional balance, chemicals, food, diet, food culture |
УДК: | 612.3 |
Бібліографічний опис: | Гурський А. Й. Розумний баланс їжі, якісний склад раціону та культура харчування / А. Й. Гурський // Вісник НУВГП. Сільськогосподарські науки : зб. наук. праць. - Рівне : НУВГП, 2018. - Ч. 1(81). - С. 92-99. |
Subjects: | Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Сільськогосподарські науки" > 2018 > Вісник 1 Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Сільськогосподарські науки" > 2018 Видання університету |
Depositing User: | С. Й. Гипчинська |
Date Deposited: | 17 Apr 2019 11:08 |
Last Modified: | 17 Apr 2019 11:08 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/14669 |
Actions (login required)
View Item |
Downloads
Downloads per month over past year