РОЗУМНИЙ БАЛАНС ЇЖІ, ЯКІСНИЙ СКЛАД РАЦІОНУ ТА КУЛЬТУРА ХАРЧУВАННЯ

Downloads

Downloads per month over past year

Гурський, А. Й. and Hurskyi, A. Y. (2018) РОЗУМНИЙ БАЛАНС ЇЖІ, ЯКІСНИЙ СКЛАД РАЦІОНУ ТА КУЛЬТУРА ХАРЧУВАННЯ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (1(81)). pp. 92-99.

[img]
Preview
Text
Vs819 зах.pdf

Download(151kB) | Preview

Abstract

В статті наведено основні джерела мінеральних речовин серед найбільш вживаних продуктів харчування людини. Встановлено ознаки недостатності мінералів, дефіцит яких сприяє розвитку хворобливих станів. Доведено, що культура харчування є невід’ємною частиною раціонального харчування.

Title in English

REASONABLE BALANCE OF FOOD, RATION COMPOSITION AND FOOD CULTURE

English abstract

The main sources of mineral substances among the most commonly used human foodstuffs have been listed in the article. The signs of mineral insufficiency have been estimated the lack of which in turn contributes to the development of sickly state. It has been proved that the culture of feed is an essential part of human rational feed.

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: харчування, збалансованість харчування, хімічні речовини, продукти харчування, харчовий раціон, культура харчування, nutrition, nutritional balance, chemicals, food, diet, food culture
УДК: 612.3
Бібліографічний опис: Гурський А. Й. Розумний баланс їжі, якісний склад раціону та культура харчування / А. Й. Гурський // Вісник НУВГП. Сільськогосподарські науки : зб. наук. праць. - Рівне : НУВГП, 2018. - Ч. 1(81). - С. 92-99.
Subjects: Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Сільськогосподарські науки" > 2018 > Вісник 1
Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Сільськогосподарські науки" > 2018
Видання університету
Depositing User: С. Й. Гипчинська
Date Deposited: 17 Apr 2019 11:08
Last Modified: 17 Apr 2019 11:08
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/14669

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year