Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Ресторанна справа» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання

Downloads

Downloads per month over past year

05-08-63 Громаченко, К. Ю. (2019) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Ресторанна справа» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img]
Preview
Text
05-08-63 (1).pdf

Download(1MB) | Preview
Item Type: Методичне забезпечення
Uncontrolled Keywords: 05-08-63, ресторанна справа
Шифр: 05-08-63
За видами робіт: Лабораторні роботи
Subjects: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 242 Туризм
Divisions: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Depositing User: libr_1 Г. М. Рожанчук
Date Deposited: 23 May 2019 07:40
Last Modified: 23 May 2019 07:40
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/14880

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year