Кузьмін, О. В. and Чемакiна, О. В. and Акімова, Л. М. and Куц, А. М. and Корецька, І. Л. and Кузьмін, А. О. (2019) ІНЖИНІРИНГ У РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ. Олді-плюс, Херсон. ISBN 978-966-289-302-1
Text
Акімова Л.М. Інжиніринг у ресторанному бізнесі.zax.pdf Download(10MB) |
Abstract
У навчальному посібнику викладені науково-теоретичні та методичні основи інжинірингу у ресторанному бізнесі, що дозволяє здобувачам кваліфіковано приймати рішення, управляти командою проекту згідно графіку виконання робіт, координувати людськими, матеріальними, фінансовими потоками в межах бюджету. У навчальному посібнику представлено сучасні тенденції інжинірингу при проектуванні інженерних систем: мережі і споруди водопостачання і каналізації, санітарно-технічні системи будівель, основи формування теплового режиму і вимоги до повітряного середовища приміщень, системи опалення, вентиляції, кондиціювання, інженерне обладнання закладів ресторанного господарства на основі сучасних наукових підходів. Навчальний посібник призначений для підготовки здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології». Навчальний посібник може бути корисний для інженерно-технічних працівників при підготовці і просуванні інженерно-будівельних проектів закладів ресторанного господарства.
Item Type: | Book |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | ресторанний бізнес, інжиніринг |
ISBN: | 978-966-289-302-1 |
УДК: | 658.5:640.43 (075) |
Бібліографічний опис: | Інжиніринг у ресторанному бізнесі : навч. посіб. / О. В. Кузьмін, О. В. Чемакіна, Л. М. Акімова [та ін.]. – Херсон : Олді-плюс, 2019. – 488 с. |
Subjects: | За напрямами > Усі спеціальності |
Depositing User: | С. В. Бойчук |
Date Deposited: | 18 Feb 2020 09:33 |
Last Modified: | 18 Feb 2020 09:33 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/17069 |
Actions (login required)
View Item |
Downloads
Downloads per month over past year