02-01-69 Налобіна, О. О. (2020) Робоча програма з навчальної дисципліни «Технологія вирощування та переробки сільськогосподарської продукції» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Агроінженерія» спеціальності 208 «Агроінженерія». Program of the Discipline "Technology viroshchuvannya and pererobki sіlskogospodzarskoї products" specialty 208 "Agroengineering". [Робочі програми]
Text
02-01-69 (1).pdf Download(736kB) |
Abstract
Курс «Технологія вирощування та переробки сільськогосподарської продукції» вчить вирішувати питання забезпечення якості технологій вирощування та переробки сільськогосподарської продукції; застосовувати методи та режими організації переробки продукції; аналізувати новітні напрямки вирощування та переробки сільськогосподарської продукції. The course “Technology of viroshchuvannya pereprobki sіlskogospospodarskoi produktsii” vchit virishuvati nurture nutritionalnaya tekhnosti tekhnologiiy viroshchuvannya perebrobki sylskogospodarskoi prodktsії; zasosovuvati method by reorganizing the organization of the processing of products; Analizvaty Novіtnі Stravki viroshkuvannya pererobki sіlskogospodarskoi products
Item Type: | Робочі програми |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | 02-01-69, рослини, машина, технологія, вирощування, переробка, якість, Roslini, car, technology, viroshivannya, pererobka, suspicion |
Шифр: | 02-01-69 |
Subjects: | Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 208 Агроінженерія |
Divisions: | Навчально-науковий механічний інститут > Будівельних, дорожніх, меліоративних, сільськогосподарських машин і обладнання |
Depositing User: | Ірина Понаріна |
Date Deposited: | 21 Feb 2020 11:52 |
Last Modified: | 21 Feb 2020 11:52 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/17175 |
Actions (login required)
View Item |
Downloads
Downloads per month over past year