Кузьмін, О. В. and Роман, Т. О. and Акімова, Л. М. and Чемакіна, О. В. (2020) ЕЛЕКТРОННІ СИСТЕМИ В ГАЛУЗІ. ОЛДІ-ПЛЮС, Херсон. ISBN 978-966-289-375-5
Text
Акімова Л.М. ЕЛЕКТРОННІ СИСТЕМИ В ГАЛУЗІ зах.pdf Download(7MB) |
Abstract
У навчальному посібнику викладені науково-теоретичні і методичні основи з питань розвитку електронних систем у ресторанному бізнесі, які дозволяють здобувачам керувати закладами ресторанного господарства за рахунок сучасного програмного забезпечення, що дозволяє приймати кваліфіковано рішення, своєчасно налаштовувати електронні системи, створювати та редагувати бази даних, розробляти калькуляційні карти, електронне меню, управляти модульними службами «front office» і «back office». У навчальному посібнику представлено сучасні уявлення щодо комп’ютерного програмного забезпечення, методи та способи покращення обслуговування клієнтів, підвищення рівня сервісу обслуговування та ознайомлення з інноваціями ресторанними технологіями. Навчальний посібник «Електронні системи в галузі» призначений для підготовки здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології». Навчальний посібник може бути корисний інженерно-технічним працівникам при проектуванні закладів ресторанного господарства.
Item Type: | Book |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | електронні системи у ресторанному бізнесі |
ISBN: | 978-966-289-375-5 |
УДК: | 004:656.07(076) |
Бібліографічний опис: | Електронні системи в галузі : навчальний посібник / О. В. Кузьмін, Т. О. Роман, Л. М. Акімова, О. В. Чемакіна. – Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2020. – 168 с. |
Subjects: | Навчальні видання > Навчальний посібник |
Depositing User: | С. Й. Гипчинська |
Date Deposited: | 25 May 2020 11:41 |
Last Modified: | 25 May 2020 11:41 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/18157 |
Actions (login required)
View Item |
Downloads
Downloads per month over past year