Робоча програма з навчальної дисципліни «Товарознавство» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання

Downloads

Downloads per month over past year

06-01-83 Кушнір, Н. Б. and Якимчук, Т. І. (2020) Робоча програма з навчальної дисципліни «Товарознавство» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання. [Робочі програми]

[img] Text
06-01-83.pdf

Download(439kB)

Abstract

Товарознавство вивчає споживчі, фізичні, хімічні та біохімічні властивості товарів, зміни цих властивостей, що можуть мати місце на всіх етапах товароруху від виробничих підприємств до кінцевого споживача. Також вивчає послуги як товар у різних сферах діяльності, зокрема у готельно-ресторанній справі. Товарознавство аналізує стан і перспективи розвитку відповідного сегмента ринку, класифікацію товарів на асортиментні групи та інші структурні елементи нижчих рівнів. The modern development of Ukraine's economy makes high demands on the quality not only of food and non-food goods, but also of services, the volume of which has recently increased significantly, and which accompany a person throughout life. That is why the provision of quality services in full is crucial for determining the quality of life and further development of society. Commodity studies consumer, physical, chemical and biochemical properties of goods, changes in these properties that may occur at all stages of the commodity movement from the production enterprise to the final consumer. Commodity analyzes the state and prospects of the development of a relevant market segment, the classification of goods for assortment groups and other structural elements of the lower levels.

Item Type: Робочі програми
Uncontrolled Keywords: 06-01-83, товарознавство, споживча вартість, споживча властивість, товар, асортимент, кодування товарів, послуга, маркування товарів, штрих-код, зберігання товарів, commodity research, consumer value, consumer property, goods, assortment, product coding, marking of goods, bar code, storage of goods.
Шифр: 06-01-83
Subjects: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Divisions: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Економіки підприємства
Depositing User: В. Є. Перелигіна
Date Deposited: 25 Sep 2020 09:08
Last Modified: 25 Sep 2020 09:08
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/18686

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year