05-02-56S Савіна, Н. Б. (2022) Силабус освітньої компоненти "Технологія роботи над дисертацією" для здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня (PhD), які навчаються за освітньо-науковою програмою "Агрономія", спеціальності 201 "Агрономія", галузі знань 20 "Аграрні науки та продовольство". [Силабус]
![]() |
Text
05-02-56 S .pdf Download(511kB) |
Abstract
В межах програми розглядаються основні питання, які стосуються організації наукових досліджень та їх оформлення у вигляді публікацій та кваліфікаційної наукової роботи. В межах даної освітньої компоненти розглядаються поняття науки та наукових досліджень в сучасному світі, методології наукових досліджень, інформаційна база наукових досліджень, характеристика та етапи проведення наукового дослідження, загальні вимоги та правила оформлення науково-дослідної роботи, специфіка наукових статей, тез, доповідей, особливості презентації наукових робіт, захист наукових робіт. Особлива увага приділяється дисертаційним роботам та їх видам, методиці виконання дисертаційного дослідження, особливостям авторефератів дисертацій, методиці їх написання та оформлення. Також розглядаються питання експерименту із захисту здобувачів у разових спеціалізованих вчених радах, особливості оформлення та подачі документів до захисту на сучасному етапі. Метою освітньої компоненти є набуття здобувачами теоретичних знань та практичних навичок щодо здійснення науково-дослідної роботи, у процесі якої вони уміли б правильно формулювати проблеми, розробляти та обґрунтовувати шляхи та методи їх ефективного вирішення. Опанування предметом дисципліни сприятиме правильній організації, успішному написанню та захисту кваліфікаційної роботи за фахом.
Title in English
SYLLABUS PhD Thesis Technology ОК3 Code in Educational Program Educational level: educational and scientific (third) 20 Field of knowledge Agricultural sciences and food 201 Field of study: Agronomy Educational Program: Agronomy
Item Type: | Силабус |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | 05-02-56S, технологія, робота, дисертація |
Шифр: | 05-02-56S |
Subjects: | Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 201 Агрономія |
Divisions: | Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Трудових ресурсів і підприємництва |
Depositing User: | Н.В. Тарасюк |
Date Deposited: | 27 Jan 2022 10:15 |
Last Modified: | 02 Feb 2022 10:53 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/22732 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |
Downloads
Downloads per month over past year