Силабус освітньої компоненти «Технологія переробки риби та стандартизація продукції аквакультури» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Водні біоресурси та аквакультура», за спеціальністю 207 "Водні біоресурси та аквакультура"

Downloads

Downloads per month over past year

05-03-28S Полтавченко, Т. В. (2022) Силабус освітньої компоненти «Технологія переробки риби та стандартизація продукції аквакультури» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Водні біоресурси та аквакультура», за спеціальністю 207 "Водні біоресурси та аквакультура". [Силабус]

[img] Text
05-03-28S.pdf

Download(532kB)

Abstract

Метою курсу - оволодіння студентами сучасних знань про біохімічний склад і технологічні властивості гідробіонтів, оволодіння сучасними технологічними процесами, методами і формами праці на рибопереробних підприємствах, засвоєння передового досвіду технологій переробки рибної сировини, виробництва високоякісної продукції. В результаті вивчення дисципліни «Технологія переробки риби та стан-дартизація продукції аквакультури» студент повинен знати:  способи зберігання та консервування рибної сировини;  способи переробки гідробіонтів;  біохімічні зміни, які відбуваються у сировині під час переробки;  структуру і технологічні процеси виробництва по переробці риби, безхребетних, водоростей;  основні терміни, визначення та порядок стандартизації, сертифікації і ліцензування технологічних процесів виробництва і переробки риби і нерибних продуктів моря; За результатами вивчення курсу «Санітарія та гігієна в рибництві» студент повинен вміти:  складати принципові технологічні схеми основних виробничих процесів виробництва певного виду рибної продукції;  визначати способи забезпечення підприємств сировиною і допоміжними матеріалами виробництва;  планувати, організовувати та проводити сертифікацію риби і нерибних продуктів;  організовувати та проводити різні види контролю якості рибної продукції.

Title in English

SYLLABUS Technology of processing of fish and standardization of products of aquiculture ОК 1.29 Code in Educational Program Educational level: bachelor's (first) 20 Fields of knowledge Agricultural Sciences and Food 207 Specialty Aquatic Bioresources and Aquaculture Educational Program: Aquatic Bioresources and Aquaculture

Item Type: Силабус
Uncontrolled Keywords: 05-03-28S, технологія, переробка, риби, стандартизація, продукція, аквакультура
Шифр: 05-03-28S
Subjects: Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство
Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 207 Водні біоресурси та аквакультура
Divisions: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Водних біоресурсів
Depositing User: Н.В. Тарасюк
Date Deposited: 05 Oct 2022 11:56
Last Modified: 05 Oct 2022 11:56
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/24410

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year