ОСОБЛИВОСТІ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ФІРМОВОГО ОДЯГУ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Downloads

Downloads per month over past year

Дерманська, О. М. (2022) ОСОБЛИВОСТІ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ФІРМОВОГО ОДЯГУ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. Студентський вісник НУВГП (1(17)). pp. 66-68.

[img] Text
Студвісник_1(17)2022_Дерманська М._с.66-68 (1).pdf

Download(161kB)

Abstract

Метою статті є ознайомлення з сутністю категорії «фірмовий одяг» у закладах ресторанного господарства, її відмінність від понять «формений одяг» та «спеціальний одяг». Основну увагу приділено методиці відображення в бухгалтерському обліку господарських операцій з фірмовим одягом.

English abstract

The purpose of the article is to get acquainted with the essence of the category of «branded clothing» in restaurants, its difference from the concepts of «uniforms» and «special clothing». The main attention is paid to the method of reflection in the accounting of business transactions with branded clothing.

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: фірмовий одяг; бухгалтерський облік; заклад ресторанного господарства, branded clothing; аccounting; restaurant
УДК: 657
Бібліографічний опис: Дерманська О. М. Особливості бухгалтерського обліку фірмового одягу в закладах ресторанного господарства / О. М. Дерманська // Студентський вісник НУВГП. - Рівне : НУВГП, 2022. - Вип. 1(17). - С. 66-68.
Subjects: Видання університету > Студентський вісник НУВГП > 2022
Видання університету > Студентський вісник НУВГП > 2022 > Випуск 1
Видання університету
Depositing User: С. Й. Гипчинська
Date Deposited: 14 Oct 2022 13:54
Last Modified: 14 Oct 2022 13:54
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/24488

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year