Дерманська, О. М. (2022) ОСОБЛИВОСТІ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ФІРМОВОГО ОДЯГУ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. Студентський вісник НУВГП (1(17)). pp. 66-68.
Text
Студвісник_1(17)2022_Дерманська М._с.66-68 (1).pdf Download(161kB) |
Abstract
Метою статті є ознайомлення з сутністю категорії «фірмовий одяг» у закладах ресторанного господарства, її відмінність від понять «формений одяг» та «спеціальний одяг». Основну увагу приділено методиці відображення в бухгалтерському обліку господарських операцій з фірмовим одягом.
English abstract
The purpose of the article is to get acquainted with the essence of the category of «branded clothing» in restaurants, its difference from the concepts of «uniforms» and «special clothing». The main attention is paid to the method of reflection in the accounting of business transactions with branded clothing.
Item Type: | Article |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | фірмовий одяг; бухгалтерський облік; заклад ресторанного господарства, branded clothing; аccounting; restaurant |
УДК: | 657 |
Бібліографічний опис: | Дерманська О. М. Особливості бухгалтерського обліку фірмового одягу в закладах ресторанного господарства / О. М. Дерманська // Студентський вісник НУВГП. - Рівне : НУВГП, 2022. - Вип. 1(17). - С. 66-68. |
Subjects: | Видання університету > Студентський вісник НУВГП > 2022 Видання університету > Студентський вісник НУВГП > 2022 > Випуск 1 Видання університету |
Depositing User: | С. Й. Гипчинська |
Date Deposited: | 14 Oct 2022 13:54 |
Last Modified: | 14 Oct 2022 13:54 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/24488 |
Actions (login required)
View Item |
Downloads
Downloads per month over past year