Силабус навчальної дисципліни «Технічна механіка 1» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Охорона праці» спеціальності 263 «Цивільна безпека»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

02-05-24S Войтович, Л. В. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Технічна механіка 1» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Охорона праці» спеціальності 263 «Цивільна безпека». [Силабус]

[img] Text
02-05-24S.pdf

Download(619kB)

Анотація

Технічна механіка є фундаментальною загальнонауковою дисципліною, на висновках якої базуються вивчення таких технічних наук, як будівельна механіка, будівельні конструкції і споруди та ін. Знання з технічної механіки необхідні для опанування ряду розділів спеціальних і загально інженерних дисциплін, в яких вивчаються коливання, та надійність обладнання й агрегатів транспортних засобів, підвалини і фундаменти, підземні і гідротехнічні споруди, механічне обладнання споруд з очищення води. Вивчення технічної механіки дає знання для розуміння механічних явищ, з якими будуть зустрічатись майбутні бакалаври та інженери у практичній діяльності, а також для самостійного опанування нових питань технології, які виникають на межі різних галузей наук. Мета навчальної дисципліни «Технічна механіка» - формування в майбутнього спеціаліста сучасної наукової картини світу, що закладає основи наукового мислення, виробляє навики абстрагування, ідеалізації, моделювання, аналізу і синтезу, тощо. Основними цілями навчальної дисципліни «Технічна механіка» є: - вивчення основних понять, аксіом та положень технічної механіки, загальних теорем і принципів навчальної дисципліни; - набуття студентами практичних навичок застосування методів технічної механіки при розв’язуванні типових практичних задач за фахом,- з технічно грамотним аналізом, висновками і узагальненням результатів. Методи навчання. Для викладання лекційного курсу розроблений конспект лекцій. Практичні заняття проводяться з використанням засобів візуалізації (плакатів, фізичних моделей, демонструючих програм тощо). Для виконання самостійних робіт розроблено індивідуальні завдання.

Title in English

SYLLABUS Technical mechanics 1 ОК.12 Code in Educational Program Educational level: Bachelor’s (first) 26 Fields of knowledge: «Civil security» 263 Field of study: «Civil security» Specialization: Educational Program: «Occupational health and safety»

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 02-05-24S, технічна механіка
Шифр: 02-05-24S
Тематики: Шифр галузі знань > 26 Цивільна безпека
Шифр галузі знань > 26 Цивільна безпека > 263 Цивільна безпека
Підрозділи: Навчально-науковий механічний інститут > Теоретичної механіки, інженерної графіки та машинознавства
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 18 Жов 2022 12:03
Останні зміни: 18 Жов 2022 12:03
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/24561
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року