МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять із освітньої компоненти «Кормовиробництво з основами тваринництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Агрономія» спеціальності 201 «Агрономія» денної (з елементами дуальної освіти) та заочної форм навчання.

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-02-234М Володимирець, В. О. (2022) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять із освітньої компоненти «Кормовиробництво з основами тваринництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Агрономія» спеціальності 201 «Агрономія» денної (з елементами дуальної освіти) та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
05-02-234М.pdf

Download(648kB)

Анотація

Кормовиробництво з основами тваринництва є прикладною галуззю знань, яка вивчає особливості утримання, годівлі та розведення сільськогосподарських тварин, різні технології вирощування, заготівлі й зберігання видів кормів. Програма освітньої компоненти включає знання елементів системи тваринництва, розуміння залежності продуктивності вирощуваних тварин від різних факторів, знання технології утримання та розведення різних видів сільськогосподарських тварин, розуміння ролі кормової бази й повноцінної годівлі в забезпеченні продуктивності сучасного тваринництва. Програма освітньої компоненти “Кормовиробництво з основами тваринництва” забезпечує набуття здобувачами компетентностей про особливості організації тваринництва та кормовиробництва як галузей сільського господарства, здатності організовувати відповідне кормозабезпечення з врахуванням природно-економічних умов і існуючого поголів’я тварин. Зміст програми також передбачає вивчення класифікації та особливостей різних видів кормів, принципів і методів оцінки якості кормів, технології організації кормовиробництва у господарствах, принципів організації кормових сівозмін.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 05-02-234М, кормовиробництво, основи тваринництва
Шифр: 05-02-234М
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття
Тематики: Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство
Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 201 Агрономія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Агрохімії, ґрунтознавства та землеробства
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 23 Груд 2022 09:21
Останні зміни: 23 Груд 2022 09:21
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/24997
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року