Силабус навчальної дисципліни «Організація підприємницької діяльності в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа".

Downloads

Downloads per month over past year

05-08-087S Конарівська, О. Б. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Організація підприємницької діяльності в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

[img] Text
05-08-087S.pdf

Download(406kB)

Abstract

«Організація підприємницької діяльності в готельно-ресторанному господарстві» є вибірковою компонентою ОП, що вивчається на рівні вищої освіти бакалавр спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». В процесі здійснення вивчення дисципліни, студенти вивчають сучасний стан, проблеми і перспективи розвитку туристичної, готельно-ресторанної індустрії в Україні; структури зовнішнього і внутрішнього середовищ туристичних, готельних та ресторанних підприємств; особливості організаційно-правових форм функціонування суб’єктів туристичного, готельного, ресторанного бізнесів; структуру типових договорів з постачальниками, підрядниками і клієнтами (відвідувачами/гостями) туристичних, готельних, ресторанних підприємств. Предметом навчальної дисципліни «Організація підприємницької діяльності в готельно-ресторанному господарстві» є форми, послідовність і закономірності розвитку і функціонування господарської діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства. Метою навчальної дисципліни є формування в студентів сучасного економічного мислення, глибокого розуміння комплексності проблем та невизначеністю умов господарювання в туристичному бізнесі і готельно-ресторанному господарстві, а також у набутті вмінь і практичних навичок економічної діяльності.

Title in English

SYLLABUS Organization of entrepreneurial activity in the hotel and restaurant industry ВЦПП 1.6 Code in Degree Programme Level of Education: bachelor’s (first) 24 Field of Knowledge Service sector 241 Field of Study: Hotel and Restaurant Business Degree Programme: Hotel and Restaurant Business

Item Type: Силабус
Uncontrolled Keywords: 05-08-087S, організація, підприємницька діяльність, готельно-ресторанне господарство
Шифр: 05-08-087S
Subjects: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Divisions: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Depositing User: Н.В. Тарасюк
Date Deposited: 03 Mar 2023 12:21
Last Modified: 03 Mar 2023 12:21
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/25572

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year