06-05-124S Подлевський, А. А. and Костюкевич, А. М. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Підприємницька діяльність» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) ступеня, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]
Text
06-05-124S.pdf Download(209kB) |
Abstract
Розвиток підприємницької культури в українських університетах та підприємницьких навичок у студентів і викладачів є критично важливою складовою створенням ефективної екосистеми розвитку підприємництва в Україні. Університет – найкраще середовище для створення перших студентських підприємницьких проєктів. Протягом навчання студенти можуть розвивати свої наукові та інженерні доробки, курсові роботи, ідеї у бізнес проєкти. Метою вивчення навчальної дисципліни «Підприємницька діяльність» є формування системи знань і практичних навичок у виявленні та удосконаленню підприємницьких навичок, генеруванні ефективних бізнес-ідей, розробці бізнес-планів власних підприємницьких проєктів, організації та управлінні потенційних бізнесів, а також підготовка студентів до участі в інкубаційних, акселераційних і грантових програмах підтримки бізнес-проєктів.
Title in English
SYLLABUS Entrepreneurial activity Code in Degree Programme ЦЗП 1.11 Level of Education Bachelor’s (first) Field of Knowledge 24 Service sector Field of Study 241 Hotel and Restaurant Business Degree Programme Hotel and Restaurant Business
Item Type: | Силабус |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | 06-05-124S, підприємницька діяльність |
Шифр: | 06-05-124S |
Subjects: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа |
Divisions: | Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Трудових ресурсів і підприємництва |
Depositing User: | Н.В. Тарасюк |
Date Deposited: | 13 Apr 2023 08:40 |
Last Modified: | 13 Apr 2023 08:40 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/25921 |
Actions (login required)
View Item |
Downloads
Downloads per month over past year