Силабус навчальної дисципліни "Проектування об`єктів в готельно-ресторанному господарстві" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"

Downloads

Downloads per month over past year

05-08-114S Коротун, С. І. (2023) Силабус навчальної дисципліни "Проектування об`єктів в готельно-ресторанному господарстві" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

[img] Text
05-08-114S.pdf

Download(190kB)

Abstract

Навчальна дисципліна «Проектування об`єктів в готельно-ресторанному господарстві» є нормативною дисципліною для підготовки студентів спеціальності "Готельно-ресторанна справа" з галузі знань 24 "Сфера обслуговування" денної та заочної форм навчання, і викладається згідно з навчальним планом підготовки студентів за освітнім рівнем "бакалавр". Метою викладання навчальної дисципліни є вивчення теоретичних та методологічних основ проектування готельно-ресторанного господарства. Оволодіння знаннями щодо розробки і формування об’ємно-планувальних рішень проектування закладів готельно-ресторанного господарства та опанування сучасних методик і галузевих вимог до розробки проектної документації при створенні нових або реконструкції існуючих закладів готельноресторанного господарства на базі вивчення законодавчих документів, нормативної, спеціальної, довідкової літератури та ресурсів всесвітньої інформаційної мережі. Завданнями вивчення дисципліни є теоретична та практична підготовка студентів з: − розширення і поглиблення у студентів системи знань з питань основ проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства у відповідності з їх соціально-культурною, утилітарною та естетичною функціями; особливостей розміщення об’єктів ГРГ; − плану благоустрою території закладів; − визначення складу та площ приміщень об’єктів готельно-ресторанного господарства; − обґрунтування зонування внутрішнього простору будівлі; − визначення вибору основних конструктивних елементів будівлі; − - основ архітектурного проектування об’єктів ГРГ.

Title in English

SYLLABUS Designing objects in the hotel and restaurant industry ЦПП 2.10 Code in Degree Programme Level of Education: Bachelor’s (first) 24 Field of Knowledge Service sector 241 Field of Study: Hotel and Restaurant Business Degree Programme: Hotel and Restaurant Business

Item Type: Силабус
Additional Information: попередня версія силабусу 05-08-060S
Uncontrolled Keywords: 05-08-114S, проектування, об`єкти, готельноресторанне господарство
Шифр: 05-08-114S
Subjects: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Divisions: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Depositing User: Н.В. Тарасюк
Date Deposited: 24 Jan 2024 09:13
Last Modified: 24 Jan 2024 09:13
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/28915

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year