Силабус навчальної дисципліни «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Downloads

Downloads per month over past year

05-08-123S Скорина, Т. М. and Конарівська, О. Б. and Коротун, С. І. (2024) Силабус навчальної дисципліни «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

[img] Text
05-08-123S.pdf

Download(441kB)

Abstract

Метою навчальної дисципліни «Вступ до фаху» є системний виклад основних положень та дефініцій, що розкривають зміст, характер, тенденції, фундаментальні принципи розвитку туризму. Завдання навчальної дисципліни «Вступ до фаху»: сформувати поняття про галузь знань «Сфера обслуговування» та спеціальність «Готельно-ресторанна справа», познайомити з основними дефініціями сфери гостинності; познайомити із складовими індустрії гостинності, їх взаємозв'язками; розглянути роль держави в управлінні індустрією туризму та гостинності; розглянути роль індустрії гостинності у світі. У результаті вивчення дисципліни «Вступ до фаху» студент повинен знати: основні положення законодавства, національних і міжнародних стандартів, що регламентують діяльність суб’єктів готельного та ресторанного бізнесу; базові поняття з теорії готельної та ресторанної справи, організації обслуговування споживачів та діяльності суб’єктів ринку готельних та ресторанних послуг, а також суміжних наук; принципи, процеси і технології організації роботи суб’єктів готельного та ресторанного бізнесу; вимоги до діяльності за спеціальністю, зумовлені необхідністю забезпечення сталого розвитку України, її зміцнення як демократичної, соціальної, правової держави. вміти: використовувати на практиці основні положення законодавства, національних і міжнародних стандартів, що регламентують діяльність суб’єктів готельного та ресторанного бізнесу; використовувати на практиці базові поняття з теорії готельної та ресторанної справи, організації обслуговування споживачів та діяльності суб’єктів ринку готельних та ресторанних послуг, а також суміжних наук; зберігати та примножувати досягнення і цінності суспільства на основі розуміння місця предметної області у загальній системі знань; виявляти фактори, що впливають на розвиток сфери гостинності в країні; класифікувати туризм за основними видами з'являються нові види готельних підприємств

Title in English

SYLLABUS Introduction to the Profession Code in Degree Programme ЦПП 2.1 Level of Education Bachelor’s (first) Field of Knowledge 24 Service sector Field of Study 241 Hotel and Restaurant Business Degree Programme Hotel and Restaurant Business

Item Type: Силабус
Uncontrolled Keywords: 05-08-123S, вступ до фаху
Шифр: 05-08-123S
Subjects: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Divisions: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Depositing User: libr_1 Г. Д. Колюхова
Date Deposited: 29 Jan 2024 11:31
Last Modified: 31 Jan 2024 13:08
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/28986

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year