Методичні вказівки до курсового проекту «Кафе на 40 місць» для студентів за напрямом підготовки 6.060102«Архітектура» денної форми навчання

Downloads

Downloads per month over past year

03-06-8 Байцар-Артеменко, О. В. and Байцар, Т. В. (2013) Методичні вказівки до курсового проекту «Кафе на 40 місць» для студентів за напрямом підготовки 6.060102«Архітектура» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

[img]
Preview
Text
03-06-08.pdf

Download(2MB) | Preview

Abstract

Велика кількість підприємств громадського харчування зосереджена у великих містах та промислових центрах. Наприклад: один Нью-Йоркський ресторан нараховує більше 400 тисяч;в Чикаго на 4.5 млн. жителів припадає більше 1000ресторанів і кафетеріїв; в Празі, що налічувала в 1956 році менше 1000000 жителів, було близько 200 тисяч місць. У Франції широку популярність набули кафе. У Парижі, наприклад, із 90% підприємств харчування складають кафе. Підприємства громадського харчування мають високу рентабельність, тому широке використання повинні отримати в Україні широке використання.

Item Type: Методичне забезпечення
Uncontrolled Keywords: 03-06-8, громадське харчування, планування приміщення
Шифр: 03-06-8
За видами робіт: Курсова робота (проект)
Subjects: За напрямами > 06 - Будівництво та архітектура > 0601 - Будівництво та архітектура
За напрямами > 06 - Будівництво та архітектура > 0601 - Будівництво та архітектура > 6.060102 - Архітектура
Divisions: Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Архітектури та середовищного дизайну
Depositing User: libr_1 Г. М. Рожанчук
Date Deposited: 31 Mar 2016 09:29
Last Modified: 22 Jun 2016 12:51
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/3921

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year