Яцков, М. В. and Корчик, Н. М. and Кирилюк, С. В. and Беседюк, В. Ю. and Yatskov, М. V. and Korchyk, N. M. and Kyrylіuk, S. V. and Besedіuk, V. Y. (2015) ДОСЛІДЖЕННЯ pH та Eh В ЕКОЛОГІЧНИХ ТЕХНОЛОГІЯХ ОТРИМАННЯ МОЛОЧНО-СИРОВАТКОВИХ БІЛКОВИХ КОНЦЕНТРАТІВ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (4(72)). pp. 223-234.
|
Text
Яцков М. В. Дослідження рН зах.pdf Download(207kB) | Preview |
Abstract
Наведені результати аналізу експериментальних досліджень щодо добування білкового концентрату з молочної сироватки методом теплової денатурації білкового концентрату.
Title in English
RESEARCH OF pH AND Eh IN ECOLOGICAL TECHNOLOGIES OF GETTING DAIRY-SERUM PROTEIN CONCENTRATE
English abstract
The results of experimental studies analysis on the getting of the protein concentrate from whey by thermal denaturation of protein concentrate.
Item Type: | Article |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | білковий концентрат, теплова денатурація, рН, Eh, protein concentrate, thermal denaturation, pH, Eh |
УДК: | 504+664.38+637.134 |
Бібліографічний опис: | Дослідження pH та Eh в екологічних технологіях отримання молочно-сироваткових білкових концентратів / М. В. Яцков, Н. М. Корчик, С. В. Кирилюк, В. Ю. Беседюк // Вісник НУВГП. Технічні науки : зб. наук. праць. – Рівне : НУВГП, 2015. – Вип.4(72). – С. 223-234. |
Subjects: | Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Технічні науки" > 2015 > Вісник 4 Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Технічні науки" > 2015 |
Depositing User: | С. В. Бойчук |
Date Deposited: | 07 Nov 2016 09:32 |
Last Modified: | 12 Apr 2017 08:35 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/4814 |
Actions (login required)
View Item |
Downloads
Downloads per month over past year