![]() | Вгору на рівень |
05-08-147S Гарнага, О. М. (2025) Силабус навчальної дисципліни "Основи наукових досліджень" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа", спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]
05-08-166М Гарнага, О. М. (2025) Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з курсу «Основи наукових досліджень» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійними програмами «Туризм та рекреація» та «Готельно-ресторанна справа» спеціальностей 242 «Туризм та рекреація» та 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-137S Калько, А. Д. (2025) Силабус навчальної дисципліни «Туристичне країнознавство» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]
05-08-164М Калько, А. Д. та Коротун, С. І. (2025) Методичні вказівки до виконання практичних робіт та самостійної роботи з дисципліни «Туристичне країнознавство» для студентів, здобувачів вищої освіти освіти першого (бакалаврського) рівня за освітніми програмами «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм і рекреація» спеціальності 242 «Туризм і рекреація» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-167М Конарівська, О. Б. (2025) Методичні вказівки до виконання лабораторних та самостійних робіт з навчальної дисципліни «Готельна справа» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійними програмами «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм і рекреація» спеціальності 242 «Туризм і рекреація» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-168М Конарівська, О. Б. (2025) Методичні вказівки до виконання практичних та самостійних робіт з дисципліни «Менеджмент сфери туризму та гостинності» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійними програмами «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм і рекреація» спеціальності 242 «Туризм і рекреація» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-165М Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Гарнага, О. М. (2025) Методичні вказівки до проходження переддипломної практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-162М Скорина, Т. М. та Конарівська, О. Б. та Яковишина, М. С. (2025) Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]