Вгору на рівень |
05-02-222 Михальчук, М. А. та Буднік, З. М. та Григор’єва, Н. А. (2020) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Екологічний контролінг, гігієна і санітарія в галузі» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-02-222 Михальчук, М. А. (2019) РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ "Екологічний контролінг, гігієна і санітарія в галузі". Галузь знань „Сфера обслуговування”. Спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа». Program of the Discipline "ENVIRONMENTAL CONTROL, HYGIENE AND SANITATION IN THE INDUSTRY" branch of knowledge „Service sector” specialty 241 «Hotel-restaurant business». [Робочі програми]