Вгору на рівень |
05-08-57 Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни «Географія та економіка міжнародного туризму» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Program of the Discipline "Geography and Economics of International Tourism" specialty 241 «Hotel and Restaurant Affairs». [Робочі програми]
05-08-57 Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2019) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Регіональна економіка» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійними програмами «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Економіка підприємства», «Економіка туристичного, готельного та ресторанного бізнесу» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» денної і заочної форм навчання [Електронне видання]. [Методичне забезпечення]