Up a level |
05-08-65 Кушнірук, Ю. С. and Романів, А. С. and Скорина, Т. М. (2020) Робоча програма для проходження навчальної практики "Вступ до фаху" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за освітньою програмою "Готельно-ресторана справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторана справа". Program of the educational practice "Introduction to the specialty" specialty 241 "Hotel and restaurant affairs". [Робочі програми]
05-08-65 Конарівська, О. Б. and Яковишина, М. С. (2018) Методичні вказівки до практичних робіт із навчальної дисципліни «Управління проектами в туризмі» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]