Вгору на рівень |
05-08-65 Кушнірук, Ю. С. та Романів, А. С. та Скорина, Т. М. (2020) Робоча програма для проходження навчальної практики "Вступ до фаху" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за освітньою програмою "Готельно-ресторана справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторана справа". Program of the educational practice "Introduction to the specialty" specialty 241 "Hotel and restaurant affairs". [Робочі програми]
05-08-65 Конарівська, О. Б. та Яковишина, М. С. (2018) Методичні вказівки до практичних робіт із навчальної дисципліни «Управління проектами в туризмі» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]