![]() | Вгору на рівень |
05-08-162S Коротун, С. І. (2025) Силабус навчальної дисципліни "Регіональна економіка України" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності J2 "Готельно-ресторанна справа та кейтеринг". [Силабус]
Коротун, С. І. та Канарівська, О.Б. та Скорина, Т. М. та Корчик, Н. М. та Чернянова, Ю. Ю. та Моцеглов, Ю. О. (2025) Освітньо-професійна програма "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю J2 "Готельно-ресторанна справа та кейтеринг" галузі знань J "Транспорт та послуги". Кваліфікація: "Бакалавр з готольно-ресторанної справи". [Освітні програми]
07-05-163S Мельничук, М. С. (2025) Силабус навчальної дисципліни «Культурологія та релігієзнавство» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» денної та заочної форм навчання. [Силабус]