Елементи, в яких тема: "Видання університету > Збірник наукових праць - Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції > 2008 > Випуск XIV №2"

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Групувати за: Автори | Тип елементу
Перейти до: І | А | Б | Г | Ж | З | К | М | Н | О | П | Р | С | Т | Ш
Число елементів: 25.

І

Іванченко, А. М. (2008) ОСОБЛИВОСТІ МАРКЕТИНГУ У СФЕРІ БУДІВНИЦТВА ТА РИНКУ НЕРУХОМОСТІ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (2). с. 84-92.

А

Асаул, А. Н. (2008) КЛАССИФИКАЦИЯ ЗАГОРОДНОЙ НЕДВИЖИМОСТИ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (2). с. 114-120.

Б

Борейко, В. І. та Тіткова, Н. О. (2008) ЕКОЛОГІЧНИЙ СТАН АЗОВСЬКОГО МОРЯ ТА НАПРЯМИ ЙОГО ПОКРАЩЕННЯ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (2). с. 203-211.

Будкіна, О. Ю. (2008) ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ЗАСТОСУВАННЯ ПОДАТКУ НА НЕРУХОМІСТЬ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (2). с. 134-144.

Г

Гісюк, О. В. та Панасюк, Л. І. (2008) АНАЛІЗ ВИКОРИСТАННЯ ДОХОДНОЇ ЧАСТИНИ ЗАГАЛЬНОГО ФОНДУ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (2). с. 45-53.

Ж

Жук, О. П. (2008) ОСНОВНІ ПІДХОДИ ДО ОЦІНКИ РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ ТА ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ ЗОВНІШНЬОТОРГОВЕЛЬНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (2). с. 25-34.

З

Засанська, С. В. (2008) ДОСЛІДЖЕННЯ ТРУДОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ НА РІЗНИХ ІЄРАРХІЧНИХ РІВНЯХ ЗА ДОПОМОГОЮ СИСТЕМИ ПОКАЗНИКІВ ТА КРИТЕРІЇВ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (2). с. 69-76.

Заячківська, О. В. та Яроцька, О. (2008) ПРОБЛЕМИ Й ПЕРСПЕКТИВИ ВВЕДЕННЯ ПОДАТКУ НА НЕРУХОМІСТЬ В УКРАЇНІ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (2). с. 62-69.

К

Карпунь, І. Н. (2008) МОТИВАЦІЯ І СТИМУЛЮВАННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (2). с. 35-45.

М

Мельник, О. М. (2008) ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНИЙ МЕХАНІЗМ ВІДТВОРЕННЯ ЗЕМЕЛЬНИХ РЕСУРСІВ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (2). с. 184-191.

Н

НУВГП, . (2008) Зміст - ПРОБЛЕМИ РАЦІОНАЛЬНОГО ВИКОРИСТАННЯ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО ТА ПРИРОДНО-РЕСУРСНОГО ПОТЕНЦІАЛУ РЕГІОНУ: ФІНАНСОВА ПОЛІТИКА ТА ІНВЕСТИЦІЇ - 2008 - Випуск XІV, № 2. [Файли]

Ніколаєнко, І. В. (2008) РОЗРОБКА МОДЕЛІ РИЗИКОВОГО СПЕКТРУ У ПІДПРИЄМНИЦЬКІЙ ДІЯЛЬНОСТІ В СУЧАСНИХ УМОВАХ ГОСПОДАРЮВАННЯ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (2). с. 76-84.

О

Олієвська, М. Г. (2008) МІСЦЕ ТА РОЛЬ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ В ПРОЦЕСІ ФОРМУВАННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ДЕРЖАВНОЇ СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (2). с. 101-114.

П

Павлов, В. І. (2008) ОЦІНКА СОЦІАЛЬНО- ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ РЕГІОНУ В ПЕРІОД СТАБІЛІЗАЦІЇ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (2). с. 53-61.

Павлов, К. В. (2008) ДОТАЦІЇ ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ ЯК ЗАСІБ ВИРІВНЮВАННЯ ФІНАНСОВОЇ ЗАБЕЗПЕЧЕНОСТІ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (2). с. 127-134.

Пелещак, І. О. (2008) ПРО МОЖЛИВОСТІ ЗАРУБІЖНОЇ ФІНАНСОВОЇ ПІДТРИМКИ РОЗВИТКУ МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО ТА ТРАНСКОРДОННОГО СПІВРОБІТНИЦТВА. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (2). с. 17-24.

Пісний, Б. М. (2008) ОРГАНІЗАЦІЯ СИСТЕМИ ДЕРЖАВНИХ ЗАКУПІВЕЛЬ ОРГАНАМИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (2). с. 150-155.

Р

Римар, М. В. та Дулин, І. С. (2008) ЕКОЛОГО-ЕКОНОМІЧНА ОЦІНКА ВПЛИВУ СМІТТЄЗВАЛИЩ НА ДОВКІЛЛЯ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (2). с. 192-202.

Римар, М. В. та Ярема, Я. Р. (2008) НАПРЯМИ ДЕРЖАВНОЇ ФІНАНСОВОЇ ПІДТРИМКИ РОСЛИННИЦТВА В УКРАЇНІ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (2). с. 5-17.

С

Скаковська, С. С. (2008) ТЕРИТОРІАЛЬНО РЕКРЕАЦІЙНИЙ КОМПЛЕКС ЯК ОСНОВА ФОРМУВАННЯ ПОЛІТИКИ СТАЛОГО РОЗВИТКУ РЕГІОНУ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (2). с. 155-164.

Скрипчук, П. М. (2008) ІНСТИТУЦІЙНІ АСПЕКТИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ СЕРТИФІКАЦІЇ ЯКОСТІ ТЕРИТОРІАЛЬНО-ГОСПОДАРСЬКИХ СИСТЕМ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (2). с. 164-171.

Смаглій, В. О. (2008) УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБІТ З ХІМІЧНОЇ МЕЛІОРАЦІЇ ҐРУНТІВ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (2). с. 172-183.

Т

Тарасюк, С. Р. (2008) ДИНАМІКА ЗРОСТАННЯ ОБСЯГІВ ВИРОБНИЦТВА ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОМИСЛОВОЇ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕГІОНУ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (2). с. 120-127.

Ш

Шило, Ж. С. та Поліщук, О. Ю. (2008) ВПЛИВ ГРОШОВО – КРЕДИТНОЇ ПОЛІТИКИ НА РІВЕНЬ ЖИТТЯ УКРАЇНЦІВ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (2). с. 93-101.

Шостак, Л. В. (2008) ХАРАКТЕРИСТИКА ПРОЦЕСІВ ТРАНСПОРТНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ ТА ПОСЛУГ ЗВ’ЯЗКУ В РЕГІОНІ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (2). с. 144-149.

Цей список був створений у Thu Mar 28 22:10:57 2024 UTC.