За типом

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Групувати за: Автори | Тип елементу
Перейти до: А | В | Г | З | К | М | С | Я
Число елементів: 11.

А

Акімов, О. О. (2014) Професійна діяльність державних службовців в умовах євроінтеграції України: питання формування психологічної готовності. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Центр учбової літератури, Київ.

В

Вашай, Ю. В. та Кудин, С. І. (2014) Макроекономічний аналіз економічної безпеки України. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Г

Гарнага, О. М. (2014) Основи управління землекористуванням. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

Грішнова, О. А. та Міщук, Г. Ю. та Олійник, Олена Олександрівна (2014) СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ У ТРУДОВИХ ВІДНОСИНАХ: ТЕОРІЯ, ПРАКТИКА, РЕГУЛЮВАННЯ РИЗИКІВ. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

З

Залеський, І. І. та Зузук, Ф. В. та Мельничук, В. Г. та Матеюк, В. В. та Бровко, Г. І. (2014) Шацьке поозер’я. Т. 1 : Геологічна будова та гідрогеологічні умови. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, Луцьк.

К

Клименко, М. О. та Прищепа, А. М. та Хомич, Н. Р. (2014) Оцінювання стану міста Рівне за показниками еколого-соціального моніторингу. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

Клименко, М. О. та Прищепа, А. М. та Клименко, О. М. та Стецюк, Л. М. (2014) Оцінювання стану водних екосистем за показниками біотестування. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

Корецька, С. О. та Ларіна, Р. Р. та Кристопчук, М. Є. та Познаховський, В. А. (2014) Управління розвитком стратегічного потенціалу автомобільного транспорту регіонів України. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

М

Малащенко, В. О. та Похильчук, І. О. та Стрілець, В. М. (2014) Торцеві ущільнення підвищеної герметичності. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

С

Скрипчук, П. М. та Строченко, Н. І. та Вега, А. Ю. (2014) Соціо-еколого-економічні засади природокористування: інновації, інвестиції та механізм реалізації. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Я

Якимчук, А. Ю. (2014) Державна політика сталого збереження біорізноманіття України. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Цей список був створений у Fri Apr 19 13:39:04 2024 UTC.