За типом

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Групувати за: Автори | Тип елементу
Перейти до: Б | В | Д | К | М | С
Число елементів: 12.

Б

Безтелесна, Л. І. та Сазонець, І. Л. (2015) Соціальний концепт суспільних та економічних процесів національного розвитку. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Волинські обереги, Рівне.

Борисюк, О. П. та Конончук, О. П. (2015) НАПРУЖЕНО-ДЕФОРМОВАНИЙ СТАН НОРМАЛЬНИХ ПЕРЕРІЗІВ ЗГИНАЛЬНИХ ЗАЛІЗОБЕТОННИХ ЕЛЕМЕНТІВ, ПІДСИЛЕНИХ ВУГЛЕПЛАСТИКАМИ ЗА ДІЇ МАЛОЦИКЛОВОГО НАВАНТАЖЕННЯ. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

В

Вергунов, В. А. та Гром, В. М. та Кагамлик, С. Р. та Коваленко, С. М. та Московченко, В. Ф. та Семещук, В. М. та Філіпович, Є. О. та Філіпович, Ю. Ю. та Ховрич, С. М. та Цибульський, В. І. (2015) З ІСТОРІЇ УНІВЕРСИТЕТСЬКОЇ ОСВІТИ В УКРАЇНІ: 100-РІЧЧЯ НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ВОДНОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Власюк, А. П. та Остапчук, О. П. (2015) Математичне моделювання переносу сольових розчинів при фільтрації підземних вод у ґрунтових масивах. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Д

Дворкін, Л. Й. та Дворкін, О. Л. (2015) Проектування складів бетонів. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Дворкін, Л. Й. та Дворкін, О. Л. (2015) Проектування складів бетонів. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

К

Кардаш, О. Л. (2015) Продовольча безпека України: оцінювання та державне регулювання. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Клименко, М. О. та Статник, І. І. та Борщевська, І. М. (2015) Оцінка екологічного ризику діяльності підприємств цементної галузі (на прикладі ПАТ «Волинь-Цемент»). НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Кожушко, Л. Ф. та Велесик, Т. А. (2015) Формування ринку осушених земель сільськогосподарського призначення. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Кравець, С. В. та Кованько, В. В. та Лук’янчук, О. П. (2015) Наукові основи створення землерийно-ярусних машин і підземнорухомих пристроїв. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

М

Мальчик, М. В. та Попко, О. В. та Гонтаренко, Н. А. та Толчанова, З. О. та Мартинюк, О. В. та Коваль, С. І. та Мельник, Т. Д. (2015) Маркетингово-логістичні процеси в економіці: теорія та практика. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне, Україна.

С

Сорока, В. та Пальчевская, А. та Киричок, А. (2015) Оптимизация системы транспортного обслуживания населения. НЕ ВИЗНАЧЕНО. LAP LAMBERT Academic Publishing.

Цей список був створений у Thu Mar 28 20:49:22 2024 UTC.