За типом

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Групувати за: Автори | Тип елементу
Перейти до: Б | К | М | Р | С
Число елементів: 9.

Б

Безтелесна, Л. І. та Печенюк, А. В. (2016) Управління професійним розвитком науково-педагогічних працівників. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

К

Клименко, І. В. та Акімов, О. О. та Афонін, Е. А. (2016) Сучасні моделі компетенцій державних службовців. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Центр учбової літератури, Київ.

Кузнєцова, Т. В. та Сіпайло, Л. Г. (2016) Економічний механізм стимулювання еколого-інноваційного розвитку промислових підприємств регіону. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

М

Малигіна, В. Д. та Холодова, О. Ю. та Акімова, Л. М. (2016) Методологія наукових досліджень. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Мічута, О. Р. та Мартинюк, П. М. та Герус, В. А. (2016) Математичне моделювання процесів хімічної та контактної суфозій в грунтах. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Міщук, Г. Ю. та Шишкіна, О. О. (2016) Пенсійне забезпечення в Україні: оцінка стану та моделювання трансформації. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Р

Ромашко, В. М. (2016) ДЕФОРМАЦІЙНО-СИЛОВА МОДЕЛЬ ОПОРУ БЕТОНУ ТА ЗАЛІЗОБЕТОНУ. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Ромашко, В. М. (2016) РОЗРАХУНОК ЗАЛІЗОБЕТОННИХ ЕЛЕМЕНТІВ І КОНСТРУКЦІЙ ЗА ДЕФОРМАЦІЙНО-СИЛОВОЮ МОДЕЛЛЮ. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

С

Сташук, В. А. та Рокочинський, А. М. та Мендусь, П. І. та Турченюк, В. О. (2016) Рис Придунав'я. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Грінь Д. С., Херсон.

Цей список був створений у Thu Mar 28 16:47:37 2024 UTC.