Робоча програма з навчальної дисципліни «Технологія переробки риби та стандартизація продукції аквакультури» для студентів спеціальності 207 “Водні біоресурси та аквакультура”. Program of the discipline "Technology of processing of fish and standardization of products of aquiculture" specialty 207 "AQUATIC BIORESOURCES AND AQUACULTURE"

Downloads

Downloads per month over past year

05-03-21 Полтавченко, Т. В. (2019) Робоча програма з навчальної дисципліни «Технологія переробки риби та стандартизація продукції аквакультури» для студентів спеціальності 207 “Водні біоресурси та аквакультура”. Program of the discipline "Technology of processing of fish and standardization of products of aquiculture" specialty 207 "AQUATIC BIORESOURCES AND AQUACULTURE". [Робочі програми]

[img] Text
05-03-21.pdf

Download(935kB)

Abstract

Метою викладання навчальної дисципліни «Технологія переробки риби та стандартизація продукції аквакультури» - оволодіння студентами сучасних знань про біохімічний склад і технологічні властивості гідробіонтів, оволодіння сучасними технологічними процесами, методами і формами праці на рибопереробних підприємствах, засвоєння передового досвіду технологій переробки рибної сировини, виробництва високоякісної продукції. Предметом дисципліни є вивчення студентами стандартизованих сучасних технологічних процесів, методи і форми праці на рибопереробних підприємствах, засвоєння системи НАССР на виробництві, передовий досвід у технології переробки рибної сировини, виробництва високоякісної продукції. Purpose of teaching of educational discipline «Technology of processing of fish and standardization of products of aquiculture» is a capture of modern knowledges students about biochemical composition and technological properties of aquatic lives, capture modern technological processes, by methods and forms of labour on ribopererobnikh enterprises, mastering of front-rank experience of technologies of processing of fish raw material, production of high-quality goods. The article of discipline is a study of the standardized modern technological processes, methods and forms of labour, students on ribopererobnikh enterprises, mastering of the system HACCP on a production, front-rank experience in technology of processing of fish raw material, production of high-quality goods

Item Type: Робочі програми
Uncontrolled Keywords: 05-03-21, харчова та біологічна цінність гідробіонтів, біохімічні процеси при переробці риби та інших гідробіонтів, технологія переробки риби та інших гідробіонтів, food and biological value of aquatic lives, biochemical processes are at processing of fish and other aquatic lives, tekhnologya of processing of fish and other aquatic lives
Шифр: 05-03-21
Subjects: Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство
Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 207 Водні біоресурси та аквакультура
Divisions: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Водних біоресурсів
Depositing User: Ірина Понаріна
Date Deposited: 21 Jan 2019 12:29
Last Modified: 21 Jan 2019 12:33
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/13066

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year