Робоча програма з навчальної дисципліни «Технологія переробки риби та стандартизація продукції аквакультури» для студентів спеціальності 207 “Водні біоресурси та аквакультура”. Program of the discipline "Technology of processing of fish and standardization of products of aquiculture" specialty 207 "AQUATIC BIORESOURCES AND AQUACULTURE"

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-03-21 Полтавченко, Т. В. (2019) Робоча програма з навчальної дисципліни «Технологія переробки риби та стандартизація продукції аквакультури» для студентів спеціальності 207 “Водні біоресурси та аквакультура”. Program of the discipline "Technology of processing of fish and standardization of products of aquiculture" specialty 207 "AQUATIC BIORESOURCES AND AQUACULTURE". [Робочі програми]

[img]
Перегляд
Text
05-03-21.pdf

Download(935kB) | Перегляд

Анотація

Метою викладання навчальної дисципліни «Технологія переробки риби та стандартизація продукції аквакультури» - оволодіння студентами сучасних знань про біохімічний склад і технологічні властивості гідробіонтів, оволодіння сучасними технологічними процесами, методами і формами праці на рибопереробних підприємствах, засвоєння передового досвіду технологій переробки рибної сировини, виробництва високоякісної продукції. Предметом дисципліни є вивчення студентами стандартизованих сучасних технологічних процесів, методи і форми праці на рибопереробних підприємствах, засвоєння системи НАССР на виробництві, передовий досвід у технології переробки рибної сировини, виробництва високоякісної продукції. Purpose of teaching of educational discipline «Technology of processing of fish and standardization of products of aquiculture» is a capture of modern knowledges students about biochemical composition and technological properties of aquatic lives, capture modern technological processes, by methods and forms of labour on ribopererobnikh enterprises, mastering of front-rank experience of technologies of processing of fish raw material, production of high-quality goods. The article of discipline is a study of the standardized modern technological processes, methods and forms of labour, students on ribopererobnikh enterprises, mastering of the system HACCP on a production, front-rank experience in technology of processing of fish raw material, production of high-quality goods

Тип елементу : Робочі програми
Ключові слова: 05-03-21, харчова та біологічна цінність гідробіонтів, біохімічні процеси при переробці риби та інших гідробіонтів, технологія переробки риби та інших гідробіонтів, food and biological value of aquatic lives, biochemical processes are at processing of fish and other aquatic lives, tekhnologya of processing of fish and other aquatic lives
Шифр: 05-03-21
Тематики: Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство
Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 207 Водні біоресурси та аквакультура
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Водних біоресурсів
Користувач, що депонує: Ірина Понаріна
Дата внесення: 21 Січ 2019 12:29
Останні зміни: 21 Січ 2019 12:33
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/13066
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року