Методичні вказівки до самостійного вивчення навчальної дисципліни «Планування і контроль на підприємстві» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» денної та заочної форми навчання (у т.ч. інтегрованої форми навчання)

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-01-216 Красовська, Ю. В. та Збагерська, Н. В. (2019) Методичні вказівки до самостійного вивчення навчальної дисципліни «Планування і контроль на підприємстві» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» денної та заочної форми навчання (у т.ч. інтегрованої форми навчання). [Методичне забезпечення]

[img]
Перегляд
Text
06-01-216 (1).pdf

Download(976kB) | Перегляд

Анотація

Теоретична частина дисципліни «Планування і контроль на підприємстві» складається з 15 тем, об’єднаних у три змістові модулі. Обсяг лекційних занять складає 24 години. Практична підготовка передбачає проведення семінарських і практичних занять загальним обсягом 22 години та самостійну роботу студентів, на яку відводиться 89 годин. Загальний обсяг вивчення дисципліни – 135 годин, з них аудиторних занять – 46 годин. Самостійна робота над опрацюванням визначених питань тем мають сприяти кращому засвоєнню теоретичного матеріалу, напрацювання певних практичних навичок та умінь для реалізації високого рівня фахової підготовки. Наведена тестова програма надає можливість студентам підготуватися до модульних контролів, виявити рівень своєї теоретичної і практичної підготовки. Практична підготовка студентів, а також закріплення і поглиблення теоретичних знань досягається у ході виконання студентами самостійної роботи. В даних методичних вказівках наводяться теми самостійної роботи студентів з дисципліни «Планування і контроль на підприємстві» Методичні вказівки призначені для студентів, які навчаються за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр».

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 06-01-216, планування, контроль на підприємстві
Шифр: 06-01-216
За видами робіт: Вивчення дисципліни
Тематики: Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування
Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування > 76 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Економіки підприємства
Користувач, що депонує: libr_1 Г. М. Рожанчук
Дата внесення: 20 Лют 2019 13:51
Останні зміни: 20 Лют 2019 13:51
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/13660
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року