Інноваційні технології зберігання та переробки продукції рослинництва (укр.) Innovative technologies of storage and processing ofcropproduction (en.)

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Ткачук, С. О. та Tkachuk, S. О. (2019) Інноваційні технології зберігання та переробки продукції рослинництва (укр.) Innovative technologies of storage and processing ofcropproduction (en.). [Опис дисципліни]

[img]
Перегляд
Text
Інноваційні технології зберігання та переробки продукції рослинництва (1).pdf

Download(204kB) | Перегляд
Тип елементу : Опис дисципліни
Ключові слова: переробка, якість, продукція, партія (продукції), зерно, борошно, вологість, температура, режими зберігання, спосіб зберігання, біоз, анабіоз, абіоз, processing, quality, products, batch (products), grain, flour, humidity, temperature, storage regimes, storage method, bios, anabiosis, abios
Тематики: Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство
Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 201 Агрономія
Користувач, що депонує: В.М. Бежук
Дата внесення: 06 Бер 2019 08:41
Останні зміни: 06 Бер 2019 08:41
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/13962
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року