Ткачук, С. О. та Tkachuk, S. О. (2019) Інноваційні технології зберігання та переробки продукції рослинництва (укр.) Innovative technologies of storage and processing ofcropproduction (en.). [Опис дисципліни]
|
Text
Інноваційні технології зберігання та переробки продукції рослинництва (1).pdf Download(204kB) | Перегляд |
Тип елементу : | Опис дисципліни |
---|---|
Ключові слова: | переробка, якість, продукція, партія (продукції), зерно, борошно, вологість, температура, режими зберігання, спосіб зберігання, біоз, анабіоз, абіоз, processing, quality, products, batch (products), grain, flour, humidity, temperature, storage regimes, storage method, bios, anabiosis, abios |
Тематики: | Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 201 Агрономія |
Користувач, що депонує: | В.М. Бежук |
Дата внесення: | 06 Бер 2019 08:41 |
Останні зміни: | 06 Бер 2019 08:41 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/13962 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року