Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Технологія переробки риби та стандартизація продукції аквакультури» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура» денної і заочної форм навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-03-76 Полтавченко, Т. В. (2019) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Технологія переробки риби та стандартизація продукції аквакультури» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img]
Перегляд
Text
05-03-76 (1).pdf

Download(955kB) | Перегляд
Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 05-03-76, технологія переробки риби, стандартизація продукції аквакультури
Шифр: 05-03-76
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття
Тематики: Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство
Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 207 Водні біоресурси та аквакультура
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Водних біоресурсів
Користувач, що депонує: libr_1 Г. М. Рожанчук
Дата внесення: 18 Вер 2019 11:44
Останні зміни: 18 Вер 2019 11:44
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/15531
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року