05-03-77 Полтавченко, Т. В. (2019) Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Технологія переробки риби та стандартизація продукції аквакультури» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
|
Text
05-03-77 (1).pdf Download(813kB) | Перегляд |
Тип елементу : | Методичне забезпечення |
---|---|
Ключові слова: | 05-03-77, технологія переробки риби, стандартизація продукції аквакультури |
Шифр: | 05-03-77 |
За видами робіт: | Самостійна робота |
Тематики: | Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 207 Водні біоресурси та аквакультура |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Водних біоресурсів |
Користувач, що депонує: | libr_1 Г. М. Рожанчук |
Дата внесення: | 18 Вер 2019 11:44 |
Останні зміни: | 18 Вер 2019 11:44 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/15532 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року