Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Технологія переробки риби та стандартизація продукції аквакультури» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура» денної і заочної форм навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-03-77 Полтавченко, Т. В. (2019) Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Технологія переробки риби та стандартизація продукції аквакультури» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img]
Перегляд
Text
05-03-77 (1).pdf

Download(813kB) | Перегляд
Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 05-03-77, технологія переробки риби, стандартизація продукції аквакультури
Шифр: 05-03-77
За видами робіт: Самостійна робота
Тематики: Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство
Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 207 Водні біоресурси та аквакультура
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Водних біоресурсів
Користувач, що депонує: libr_1 Г. М. Рожанчук
Дата внесення: 18 Вер 2019 11:44
Останні зміни: 18 Вер 2019 11:44
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/15532
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року