ІНЖИНІРИНГ У РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Кузьмін, О. В. та Чемакiна, О. В. та Акімова, Л. М. та Куц, А. М. та Корецька, І. Л. та Кузьмін, А. О. (2019) ІНЖИНІРИНГ У РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ. Олді-плюс, Херсон. ISBN 978-966-289-302-1

[img] Text
Акімова Л.М. Інжиніринг у ресторанному бізнесі.zax.pdf

Download(10MB)

Анотація

У навчальному посібнику викладені науково-теоретичні та методичні основи інжинірингу у ресторанному бізнесі, що дозволяє здобувачам кваліфіковано приймати рішення, управляти командою проекту згідно графіку виконання робіт, координувати людськими, матеріальними, фінансовими потоками в межах бюджету. У навчальному посібнику представлено сучасні тенденції інжинірингу при проектуванні інженерних систем: мережі і споруди водопостачання і каналізації, санітарно-технічні системи будівель, основи формування теплового режиму і вимоги до повітряного середовища приміщень, системи опалення, вентиляції, кондиціювання, інженерне обладнання закладів ресторанного господарства на основі сучасних наукових підходів. Навчальний посібник призначений для підготовки здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології». Навчальний посібник може бути корисний для інженерно-технічних працівників при підготовці і просуванні інженерно-будівельних проектів закладів ресторанного господарства.

Тип елементу : Книга
Ключові слова: ресторанний бізнес, інжиніринг
ISBN: 978-966-289-302-1
УДК: 658.5:640.43 (075)
Бібліографічний опис: Інжиніринг у ресторанному бізнесі : навч. посіб. / О. В. Кузьмін, О. В. Чемакіна, Л. М. Акімова [та ін.]. – Херсон : Олді-плюс, 2019. – 488 с.
Тематики: За напрямами > Усі спеціальності
Користувач, що депонує: С. В. Бойчук
Дата внесення: 18 Лют 2020 09:33
Останні зміни: 18 Лют 2020 09:33
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/17069
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року